- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.899
- 5.338
sakin ol babayigitsana yazmadım aslanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin ol babayigitsana yazmadım aslanım
Parayı buldun bakıyorum
Toparladım AzizimOnurum taba rengi mi, patır putur akıyor mu![]()
afiyet olsun sevgili gokhan .Kırmızı lahana yaw , her yemeğe yakışıyor, kırmızı soğan turşusu da her dürüme

Afiyet olsun hocam sade türk kahvesi ve yaninda 5 diş fistikli cifte kavrulmuş lokum.özenle hazırlanmış türk kahvesi
![]()
#ne süper bişey bu yaw!!!
hundred percentözenle hazırlanmış türk kahvesi
![]()
#ne süper bişey bu yaw!!!
Viski
Bitter çikolata
Elma
Soda
+ Sigara
kullanim degilde, salt olarak - viski nin kokusunu - nasil buluyorsun ?
.bir kac yil once aldigim parfum de ana basrol kendisi idi . etkili bulmustum kokusunu.
bitter cikolata da -ust segment - uretim yapan markalar bold tercihim . kakao orani cok yuksek olanlari saglik amacli tuketiyorum arada .
bogaz yakan cikolatalar dan bold uzak dururum.
elma saglik icin tuketirim,arada elma&nar suyu . ayrica kokusunu leziz bulurum . ki, hali hazir da kullandigim parfumlerden biri brandy ve elma sentezi bir urun . klas bir koku ortaya cikmis .
soda da silica'li olanlar tercihim .
tum bunlar goreceli elbette .
@Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek
saygi ve selamlar .
+ @Onur Adıbellikullanim degilde, salt olarak - viski nin kokusunu - nasil buluyorsun ?
.bir kac yil once aldigim parfum de ana basrol kendisi idi . etkili bulmustum kokusunu.
bitter cikolata da -ust segment - uretim yapan markalar bold tercihim . kakao orani cok yuksek olanlari saglik amacli tuketiyorum arada .
bogaz yakan cikolatalar dan bold uzak dururum.
elma saglik icin tuketirim,arada elma&nar suyu . ayrica kokusunu leziz bulurum . ki, hali hazir da kullandigim parfumlerden biri brandy ve elma sentezi bir urun . klas bir koku ortaya cikmis .
soda da silica'li olanlar tercihim .
tum bunlar goreceli elbette .
@Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek
saygi ve selamlar .
simdi ,sevgili aziz , bir aciklama yapmak gerekir-
;
.