Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.631
- 13.333
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karbonhidrat yarisinda misiniz hocam.
Tanesi 10 TL .Vitrine koy.
elimde kaç tane erik olduğunu sayabildin mi üstat ? farkettiysen pamuk gibi ellerim varTanesi 10 TL .Vitrine koy.))Geçen gördüm tane fiyatı yazmaya başlamışlar artık.
14 adet =14 pcs pamuk elli arkadaşımelimde kaç tane erik olduğunu sayabildin mi üstat ? farkettiysen pamuk gibi ellerim var
13 :delimde kaç tane erik olduğunu sayabildin mi üstat ? farkettiysen pamuk gibi ellerim var
bu durumda sana vermesi lazimaraba yıkattık bugün yemek yok
allah olmayana versin
inşallah dostumbu durumda sana vermesi lazim
Afiyettt bal şeker olsun paşammmmBol fındıklı ve krokanlı puding
Teşekkür ederim yol arkadaşım benimAfiyettt bal şeker olsun paşammmm
sen bunu nerden biliyon la, pilav patatesli olur bu arada.Kırşehirimizim meşhur lezzeti, yufka uzerine bulgur pilavı yanında turşu ve soğanda yiyin.
Ekli dosyayı görüntüle 295405
1 lt. Süt bolca fındık içi, zincir marketten krokan çikolata parça al , ama puding biraz soğuduktan sonra üstüne koyuyon erimesin diye , kütür kütür efsane bişe oluyor ahbert , dadandımcanım puding çekti msjlar neticesinde
1 lt. Süt bolca fındık içi, zincir marketten krokan çikolata parça al , ama puding biraz soğuduktan sonra üstüne koyuyon erimesin diye , kütür kütür efsane bişe oluyor ahbert , dadandım
![]()
Gökhan ve Feramuzla tatlı tarifler kanalı gelir mi1 lt. Süt bolca fındık içi, zincir marketten krokan çikolata parça al , ama puding biraz soğuduktan sonra üstüne koyuyon erimesin diye , kütür kütür efsane bişe oluyor ahbert , dadandım
![]()