Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.812
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heis tam tarif vereyim dene ,nası yaw
1 lt süt + fındık pişirmek suretiyle
biraz soğuyunca da çikoyu mu koyuyon
Heis tam tarif vereyim dene ,
puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun![]()
Heis tam tarif vereyim dene ,
puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun![]()
Sen BİM sucuğu ile yumurta kır AakanımBirak bu isleri
Sen bırakmadın mı forumuvisne suyu
Sen bırakmadın mı forumu
Hoşgeldin Zeytinimvisne suyu
Bırakıyorum dedikten sonra dönmek delikanlı adama yakışmaz ne diyelim1 değil 2 değil abi maymun gibi oynuyorsunuz milletle
Belli bir yerden sonra işin cılkı çıkıyor dikiş tutmuyor
Bu foruma son mesajim artik 15 senenin sonunda birakiyorum forumu
Tebrikler, Öneriler, ŞikayetlerBırakıyorum dedikten sonra dönmek delikanlı adama yakışmaz ne diyelim
Kedi mi edindin?
7 yildir var üstadKedi mi edindin?
Ulan forumu biraktin geri geldin hala mi :d