Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Pilav patatesli olur bu arada.
:D
Burak Yılmaz, Arda Turan'ın fotoğraf sorusuna şaşırdı - YouTube

nası yaw
1 lt süt + fındık pişirmek suretiyle
biraz soğuyunca da çikoyu mu koyuyon
Heis tam tarif vereyim dene ,
puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun 🤙

puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun 🤙

he anladım
ben puding paketsiz bi tarif gibi anladım başta 🤜 🫨

Afiyet olsun 🤙

Birak bu isleri

5 tane bira üzerine 1 tencere spagetti yiyorum anlık. şişman biri değilim ama hedeflediğim kiloya inebilmek için bir aydır intermittent fasting yapıyordum. 1 ay boyunca kilomu ölçtüm ve aynı kiloda çıktım. Artık yiyip içmek önemini yitirdi. atın ölümü arpadan olsun demişler. çok özlemişim bu günleri

Geri
Üst Alt