Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Pilav patatesli olur bu arada.
:D
Burak Yılmaz, Arda Turan'ın fotoğraf sorusuna şaşırdı - YouTube

nası yaw
1 lt süt + fındık pişirmek suretiyle
biraz soğuyunca da çikoyu mu koyuyon
Heis tam tarif vereyim dene ,
puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun 🤙

puding paketinin üzerinde yazıyor zaten 5 su bardağı süte ilave ediyon paketi kaynayana kadar karıştırıyon , fındıkları direk içine atabilirsin, fındıklar robotta biraz ufaltilirsa daha iyi olur zannımca fazlalasiyor yani , kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte devam sonra taslara koyuyon , biraz ılıdımı bolca çikoyu üstüne taslarıda buzdolabına at , 2 paket yap 8 tas çıkıyor katları şeklinde çoğaltılır ,
Afiyet olsun 🤙

he anladım
ben puding paketsiz bi tarif gibi anladım başta 🤜 🫨

Afiyet olsun 🤙

Birak bu isleri

5 tane bira üzerine 1 tencere spagetti yiyorum anlık. şişman biri değilim ama hedeflediğim kiloya inebilmek için bir aydır intermittent fasting yapıyordum. 1 ay boyunca kilomu ölçtüm ve aynı kiloda çıktım. Artık yiyip içmek önemini yitirdi. atın ölümü arpadan olsun demişler. çok özlemişim bu günleri

Ülker susamlı kraker... kendime saygım yok biliyorum ama dolapta bir tek bunu buldum.

Geri
Üst Alt