- 26 Eylül 2012
- 121.916
- 72.376
- 5.068
En has Şututgartlı @Arif Ulu sana yardımcı olacaktır.Stuttgart'ta surda mutlaka sunu ye diyeceginiz bir sey var midir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En has Şututgartlı @Arif Ulu sana yardımcı olacaktır.Stuttgart'ta surda mutlaka sunu ye diyeceginiz bir sey var midir?
Barbeku soslu yogurt yiyecek kadar kendini sevmiyormusun be adamcips & barbekü soslu yoğurt
Az daha ufak doğrasaydın olum ya ne bu tantuni mi
Arada töngül de yeTavuk pilava devam tam gaz istikrarla
Ödemiş’e gidersem yicem vallaha özledim abi İzmirde yapan yer varda o tat yokArada töngül de ye
O zaman söğüş yeÖdemiş’e gidersem yicem vallaha özledim abi İzmirde yapan yer varda o tat yok
ewd rtashlar bu konu altında yediğiniz şeyleri yazabilirsiniz ben evde ranch sos ve bayat ekmek buldum onu yiyorum
Bugün ekmek arası yiyecem , artanla da yarin pilav üstü yapacam o yüzden küçük küçük kestim.Az daha ufak doğrasaydın olum ya ne bu tantuni mi
Afiyet olsun
baharat yok hic birsey yokBugün ekmek arası yiyecem , artanla da yarin pilav üstü yapacam o yüzden küçük küçük kestim.
Sağol bebeğim
Prensip olarak yemek fotosu atmıyorum ama internetten buldum mazur görünüz, bakın beyler bunun adı töngül pidedir. Üzerine bol tereyağı sürülür ve peynir rendelenir.
Ekli dosyayı görüntüle 315404
İzmir ödemişBu nerenin ürünüdür dayıoğlu
İzmir ödemiş
Bi dunya köri attım labaharat yok hic birsey yok
Fırıncımım ben nedim mekana göre değişir 100 150 civarı taneNe kadar?