Üyelerimizin Beşiktaş-Fenerbahçe Maçından Beklentisi Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi pazar günü 19.00'da oynanacak.

fb galibiyeti

değişik neden sonuç ilişkilerinin olacağı garip bir anket olacak beraberlik olsun diyerek anketi açıyorum :)

Ali koç bile bjk’yi tutuyordur bu maç. Rambo Okan ve antu’daki mallar ne düşünüyorsa koç ve emreb de öyle düşünüyordur.

Fenerbahçenin 2-0 geriye düşüp 3-2 galip gelmesini istiyorum Bjk demoralize olmalı

Beşiktaş alacak bu maçı kesin
Beklentim fb veyahut beraberlik. İlla birini seçeyim desem fb

soru anlasılır degil. what do you mean by beklenti? anticipation or expectation?

En azindan fener yenilirse sampiyonluk sansi hic kalmayacagi icin azda olsa teselli olacaktir fenerin kazanmasi kotunun iyisi Beraberlik harika tabiki Bizim rize saplamamiz sartiyla

Önce beraberlik, sonra bjk galibiyeti. Aksi taktirde fb tekrar potaya girecektir ve 2 takimla yarismak, tek takimla yarışmaktan daha streslidir. Kaldi ki bjk ile aramizda 5 puan var ve bize gelecekler. Zaten her maçı kazanirsa bjk helal olsun ne diyelim. Ama fbnin yenmesi onları potaya sokacaktır ve yaptıkları şerefsizliklere yenilerini katacaklardir. O yüzden önce beraberlik, sonra bjk galibiyeti.

Beraberlik beklentim var. Inşallah essekbahce bunu başarır.

Fenerbahçenin hala şampiyonluk yarışında görülmesine şaşırdım, Beşiktaş'ın takılması gerekiyor artık fb galibiyeti olmalı
Beraberlik de bize yarar aslında
Şöyle düşününce bjk kazanırsa da fb tamamen çöker yine bizim işimize gelir.
Her türlü pozitif basıyoruz, Rize maçını alıp mutlu mesut izleyelim kardeş kavgasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt