- 18 Temmuz 2009
- 82.406
- 229.827
- 5.093
Aynalı çarşıdaki daha iyiBursa'da cantık yiyecekseniz İnci pideye uğrayın. Konya pidesini de deneyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynalı çarşıdaki daha iyiBursa'da cantık yiyecekseniz İnci pideye uğrayın. Konya pidesini de deneyin.
Oraya uzun zamandır uğramıyorum. Lakin oranın cantığı da iyiydi. Çocukken babayla birlikte çok sık giderdik.Aynalı çarşıdaki daha iyi
Konya’ya gel de sana bir ziyafet çektireyimİstanbul’da lahmacun konusunda en iyisi Bakırköy Asiller bu arada
Denemediğim yer yok ve görüşüm net
Yarın geliyorumKonya’ya gel de sana bir ziyafet çektireyim
Konya’da o kadar etli ekmek bıçak arası falan deneyip en beğendiğim şeyin çağ kebap olmasına ne diyorsunKonya’ya gel de sana bir ziyafet çektireyim
Bamya çorbası ve tirit tavsiye ederimKonya’da o kadar etli ekmek bıçak arası falan deneyip en beğendiğim şeyin çağ kebap olmasına ne diyorsun
Konya’da o kadar etli ekmek bıçak arası falan deneyip en beğendiğim şeyin çağ kebap olmasına ne diyorsun
Hayrola üstatYarın geliyorum![]()
EfsanedirKebap değil de ağaç altı idi yanlış hatırlamıyorsam … sanayi içinde muhakkak uğra…
Deneyelimİstanbul’da lahmacun konusunda en iyisi Bakırköy Asiller bu arada
Denemediğim yer yok ve görüşüm net
İş mi üstat@Feramuz Kayalar bu arada ben her hafta harbiden geliyorum Konya ya
Bi kere gittim, çok sıra vardı başlarım böyle işe dedim yemedimŞaşlık ve Küşleme için:
Baran Et Lokantısı-Fatih
Kahvaltı ~Fiyat Performans:
Kruvasan-Teşvikiye
Satırdan’ı beğeniyor musunDeneyelim
Biz gittiğimizde yoktu ama olsa gitmem.Bi kere gittim, çok sıra vardı başlarım böyle işe dedim yemedim