Üyelerimizin Önerdiği Restoranlar ve Tadı Damaklarında Kalan Yemekleri

Millet Bahçesi'nde Yangın Yeri diye bir yer önerdiler, bir de Talas KasapA demişlerdi. Var mı bunların gidiliri :rolleyes:
kasapa yılların etçisi 10/5 derim. Millet bahçesine bulaşma faso fiso onlar.

yöresel yağlama,mantı için talasta belediyenin tokana diye restorantı var çok iyi onu öneririm. Kayseri garip bir yer 2 yıl iyi olan restorant sonra götü başı dağıtıyor. Erguvan gene belediye işletmesi köftesi iyidir. Belediye işletmeleri kayseride özellere bin basıyor. Burda kaliteden önce para önde olduğu için lezzet çoğu yerde ortalama.

kasapa yılların etçisi 10/5 derim. Millet bahçesine bulaşma faso fiso onlar.

yöresel yağlama,mantı için talasta belediyenin tokana diye restorantı var çok iyi onu öneririm. Kayseri garip bir yer 2 yıl iyi olan restorant sonra götü başı dağıtıyor. Erguvan gene belediye işletmesi köftesi iyidir. Belediye işletmeleri kayseride özellere bin basıyor. Burda kaliteden önce para önde olduğu için lezzet çoğu yerde ortalama.
Öyle gibi görünüyor. Doğru düzgün kebap yiyeceğimiz bir yer bulamadık koca şehirde. Talas Belediyesinin Mevlana Restoranı var. Oraya gitmiştim daha önce, çeşit çok az ama hem temiz hem fiyat olarak uygun hem de lezzetliydi. Dediğin gibi belediye mekanları çok daha iyi gibi görünüyor. Kebap yemek için 3 saat yol gideceğiz Adana'ya anlaşılan :asd:

nalet şehir...

Öyle gibi görünüyor. Doğru düzgün kebap yiyeceğimiz bir yer bulamadık koca şehirde. Talas Belediyesinin Mevlana Restoranı var. Oraya gitmiştim daha önce, çeşit çok az ama hem temiz hem fiyat olarak uygun hem de lezzetliydi. Dediğin gibi belediye mekanları çok daha iyi gibi görünüyor. Kebap yemek için 3 saat yol gideceğiz Adana'ya anlaşılan :asd:

nalet şehir...
kaburgacı yaşar iyi adanada. pişman olmazsın.

cıvıklı pide yersen talasta - bereket develi cıvıklısı
çorba - Talasta tosunbaba var.
yöresel yemekler - çemens gurme, tokana, erguvan
iskender - elmacıoğlu

çarşıda bankalar caddesi var oradaki yemek yerleride ortalamadır üzmez.

GurmeSC.

Adana-Ciğer-Ciğerci Edip.
Kesinlikle ciğerde benim de ilk 3 listemde.

Diğerleri
Ciğerci Kel Mahmut
Ciğerci Sedat.

Öğleden sonra-akşamüstü civarları ciğer bulamazsınız ama erken gitmeniz gerekiyor bu yerlere

Kebap için Adana'da çok mekan var. Bulunduğunuz konum, hijyen, tercih ettiğiniz mekan kalitesine göre bir sürü öneri gelir.

Kayseri'de kebap için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Usta şef. Tam konsept sadece kebap değil ama iyi
hepsi kötü tavsiye etmem. sinan chef olabilir biraz lüks misafirlerin ile gideceksen.
Sinan chef leş hiç bulaşma
Kayserili degilim ama 6-7 kez gittim..Kahvaltida Cemens Gurme cok basarili.. Yemek konusunda da bir tik pahali olsa da Tasmekan uzmez ozellikle kirmizi etleri iyiydi
Cemens’i kapattılar nasıl uğursuz adamsın yav. Taşmekan leş paraya değmez
Millet Bahçesi'nde Yangın Yeri diye bir yer önerdiler, bir de Talas KasapA demişlerdi. Var mı bunların gidiliri :rolleyes:
İkiside birbirinden kötü

Kebap değil de ağaç altı idi yanlış hatırlamıyorsam … sanayi içinde muhakkak uğra…

Geri
Üst Alt