- 12 Ocak 2013
- 50.735
- 60.047
- 4.323
kayseri de 10/10 yer yokki. Pide için başka çorba için başka. Kebap hepsi kötü. Talastaki develi cıvıklıcısı derim her gittiğimde lezzeti aynıydı.Kayseri’de fav restoranın neresidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri de 10/10 yer yokki. Pide için başka çorba için başka. Kebap hepsi kötü. Talastaki develi cıvıklıcısı derim her gittiğimde lezzeti aynıydı.Kayseri’de fav restoranın neresidir
hepsi kötü tavsiye etmem. sinan chef olabilir biraz lüks misafirlerin ile gideceksen.Kayseri'de kebap için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Çengelköy/İstanbul Barto’s Burger Place
Swiss Cheese Burger
Kayseri’de fav restoranın neresidir
Millet Bahçesi'nde Yangın Yeri diye bir yer önerdiler, bir de Talas KasapA demişlerdi. Var mı bunların gidilirihepsi kötü tavsiye etmem. sinan chef olabilir biraz lüks misafirlerin ile gideceksen.
inceledim de güzel yere benzio heis
Reis gidersen new york double smash dene asla pişman olmayacaksın, istanbulda bundan daha iyi burger yemedim, her çengel tarafına gittiğimde uğrarım
kasapa yılların etçisi 10/5 derim. Millet bahçesine bulaşma faso fiso onlar.Millet Bahçesi'nde Yangın Yeri diye bir yer önerdiler, bir de Talas KasapA demişlerdi. Var mı bunların gidiliri![]()
Öyle gibi görünüyor. Doğru düzgün kebap yiyeceğimiz bir yer bulamadık koca şehirde. Talas Belediyesinin Mevlana Restoranı var. Oraya gitmiştim daha önce, çeşit çok az ama hem temiz hem fiyat olarak uygun hem de lezzetliydi. Dediğin gibi belediye mekanları çok daha iyi gibi görünüyor. Kebap yemek için 3 saat yol gideceğiz Adana'ya anlaşılankasapa yılların etçisi 10/5 derim. Millet bahçesine bulaşma faso fiso onlar.
yöresel yağlama,mantı için talasta belediyenin tokana diye restorantı var çok iyi onu öneririm. Kayseri garip bir yer 2 yıl iyi olan restorant sonra götü başı dağıtıyor. Erguvan gene belediye işletmesi köftesi iyidir. Belediye işletmeleri kayseride özellere bin basıyor. Burda kaliteden önce para önde olduğu için lezzet çoğu yerde ortalama.
feramuzla kokoreç yerken feramuzun benim kokoreç domatessiz olsun deyip sonra sana göz kırptığı doğru mu üstadGecen kadıköyde kokoreç yedim çok başarılı idi normalde istanbul koko sevmem
feramuzla kokoreç yerken feramuzun benim kokoreç domatessiz olsun deyip sonra sana göz kırptığı doğru mu üstad
Kadıköyde hangi mekan? İstanbulda iyi koko bulmak zor. Çok yerde yedim iyi diyebileceğim sadece ümraniye dudullu keyap karşısı bi kokocu var, izmir kokoreç yiyorum baya lezzetliGecen kadıköyde kokoreç yedim çok başarılı idi normalde istanbul koko sevmem
kaburgacı yaşar iyi adanada. pişman olmazsın.Öyle gibi görünüyor. Doğru düzgün kebap yiyeceğimiz bir yer bulamadık koca şehirde. Talas Belediyesinin Mevlana Restoranı var. Oraya gitmiştim daha önce, çeşit çok az ama hem temiz hem fiyat olarak uygun hem de lezzetliydi. Dediğin gibi belediye mekanları çok daha iyi gibi görünüyor. Kebap yemek için 3 saat yol gideceğiz Adana'ya anlaşılan
nalet şehir...
Kesinlikle ciğerde benim de ilk 3 listemde.GurmeSC.
Adana-Ciğer-Ciğerci Edip.
Usta şef. Tam konsept sadece kebap değil ama iyiKayseri'de kebap için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Sinan chef leş hiç bulaşmahepsi kötü tavsiye etmem. sinan chef olabilir biraz lüks misafirlerin ile gideceksen.
Cemens’i kapattılar nasıl uğursuz adamsın yav. Taşmekan leş paraya değmezKayserili degilim ama 6-7 kez gittim..Kahvaltida Cemens Gurme cok basarili.. Yemek konusunda da bir tik pahali olsa da Tasmekan uzmez ozellikle kirmizi etleri iyiydi
İkiside birbirinden kötüMillet Bahçesi'nde Yangın Yeri diye bir yer önerdiler, bir de Talas KasapA demişlerdi. Var mı bunların gidiliri![]()
Kayseri'de kebap için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Kebap değil de ağaç altı idi yanlış hatırlamıyorsam … sanayi içinde muhakkak uğra…