Üyelerimizin Önerdiği Restoranlar ve Tadı Damaklarında Kalan Yemekleri

İyi aspavacılara gidilir ya Ankara’da, hem ucuz hem rahatça takılınıyor, biri Çankaya’daydı

Kızılay’da da çok iyi bir metrelik kebap mekanı vardı da hatırlamıyorum adını
Zurna dürüm sevdalısı üyelerimiz ile ilgili ne söylemek istersin?

Bursa'da Çınar Kokoreç, cantık için İnci Pide, beyti için Heykel'de Beyler Kebap, Dondurmalı Kazandibi içinde Tanju Geye'ye uğrayabilirsiniz.
Cantıkta Aynalı Çarşı’daki 1 numara yav

Napoli pizzası diye kafa açanlar orada 70-80 liraya 1 cantık yeseler orgazm olurlar muhtemelen.

Alman döneri yemek istiyorum
Berlin Gemüse Kebap

Barcelona’ya da açtılar hatta orada 2-3 şube var biri kavga etti kendine yeni şube açtı normalde Mustafa’dan bağımsız

Avrupa’ya yayıldılar bayağı eskiden sadece o Türk mahallesine yakın tek mekan vardı, 1 saat sıra beklenirdi gereksiz

Avrupa’ya gittin mi gittiysen nereleri gezdin
Belirli periyotlarla giderim. 10-15 şehire gittim. Viyanada yediğim Alman dönerinin lezzeti damağımda kaldı.
Berlin Gemüse Kebap

Barcelona’ya da açtılar hatta orada 2-3 şube var biri kavga etti kendine yeni şube açtı normalde Mustafa’dan bağımsız

Avrupa’ya yayıldılar bayağı eskiden sadece o Türk mahallesine yakın tek mekan vardı, 1 saat sıra beklenirdi gereksiz
berline gitmek yakın dönem planlarım arasında yok lakin barcelona niyetim var. gittiğim her yerde döner yemeye bayılırım.

fakat İstanbulda da bir yer lazım. sık sık gidebileyin.

Belirli periyotlarla giderim. 10-15 şehire gittim. Viyanada yediğim Alman dönerinin lezzeti damağımda kaldı.

berline gitmek yakın dönem planlarım arasında yok lakin barcelona niyetim var. gittiğim her yerde döner yemeye bayılırım.

Billur kebabı sever misin?

Alman döneri mi İstanbul’da?

Barcelona’da 2 şubeleri var 1 de ayrılanların var, 5-6 euroya hayvan gibi dürümleri var.

Geri
Üst Alt