Uygun Fiyata Alınabilecek Yerliler

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
103696.jpg

Cok ciddi bir sakatlik dönemi gecirmis olabilir ama bizim ligde iyi stoper muamelesi gören kasaplara bakarsak her türlü bizim ligimizde rahat oynar. Bekir'den fln iyi stoper oldugu kesin. Sakatlanma riskine karsilik satin alma opsiyonuyla Rusya'dan alabiliriz. Bu riske girmeye deger.

108207.jpg

Almanya'da son dönemlerde tutunamadi, her türlü iyi bir alternatif olan Eren Derdiyok kiralik olarak Leverkusen'e gönderildi. Hoffenheim fazla bir ücret talep etmeyecektir.

2080595_s2.jpg

Mainz kulübünde forma giyen Yunus Malli'nin sözlemesi 2015'te bitiyor. Acayip yetenekli bir futbolcu ve oynadigi kulüp itibariyle transfer edebiliriz gibime geliyor. 4 gol 3 asisti var Alman liginde.

250010781.jpg

Hamburg kulübü yüksek ihtimal direkt olarak küme düsecek. Bu durumda 2015 yilinda sözlesmesi biten Tolgay Arslan cüzi bir miktara transfer edilebilir. Galatasaray yerine ikinci ligi tercih edecek hali yok bence.

250008395.jpg

Jimmy Durmaz bence ortalama bir kanat oyuncusu ama ucuza gelecekse bir Aydin Yilmaz veya Emre Colak'tan iyidir. 2015 yilinda sözlesmesi bitiyor ve Süper Lig'de 6 gol 4 asisti var. Genclerbirligi fazla para istemezse olabilir sanki.

43565.jpg

Hayatini Everton'a adamis efsane futbolcu Leon Osman. 2015 yilinda mukavelesi bitiyor, 32 yasina geldi. Zor bir transfer gibi duruyor ama düsük bir ihtimal de olsa mümkün. Everton'da son haftalarda fazla oynamiyor.

1954994_s2.jpg

Kayserispor'dan Erciyes'e kiralanan yetenekli kaleci Gökhan Degirmenci. Yedek kaleci olarak gayet uygun bence, bonservisi icin cüzi bir miktar verilebilir. Ligin iyi kalecilerinden birisi. Ufuk ve Aykut'tan iyidir.

b-413024-ayd%C4%B1n_Karabulut_futbolcu.jpg

Aydin Karabulut.. Sivasspor'da forma giyen ve sözlesmesi sezon sonu biten kanat oyuncusu. 4 gol 6 asistlik performansi pek ic acici olmasa bile bonservisi olmadigi icin alinabilir, ilgilendigimiz söyleniyor.

2021694_s2.jpg

Alinabilecek en iyi yerli oyunculardan biri.. Trabzonspor'lu Olcan'in sözlesmesi 2015 senesinde bitiyor ve uygun fiyata transfer edilebilir. Trabzonspor'un yüksek borcu, oyuncunun bedava gitme ihtimali bizimle masaya oturma sebebplerinden sadece 1-2'si.. Kadromuzdaki yetersizler + para karsiliginda alinabilir.

mustafa-pektemek.jpg

Burak'in yanina yabanci forvet kesin alinir. Umut Bulut'un yerine mutlaka uygun bir forvet gerekiyor bana kalirsa.

Mustafa Pektemek ligimizin yetenekli golcülerinden biri, Besiktas'ta sürekli yedek kaliyor ve 1.forvet olarak hic düsünülmüyor. Alternatif olarak yeni gelen Ömer Sismanoglu'da var. 2015 yilinda mukavelesi bitiyor ve cüzi bir miktara alabiliriz.

181437.jpg

Sivassporlu Burhan bu sene ligde döktürüyor. 12 gol 8 asistle inanilmaz bir istatistige sahip. 2015 yilinda sözlesmesi bitiyor. Kanat alternatifi olabilir.

1387702.jpg

Büyük potansiyele sahip Karabükspor sol beki. Ishak Dogan'in 2015 yilinda sözlesmesi bitiyor, takas + para yoluyla Alex Telles'e alternatif olabilir. Hakan Balta'nin asla sol bekte forma giymemesinden yanayim, hatta kalirsa en fazla stoper alternatifi olarak kadroda tutulmali.

Sözlemesi 2015 yilinda biten diger yerliler:

Necip Uysal

Ersan Gülüm

Ferhat Kiraz

Kadir Bekmezci

Ziya Erdal

Ahmet Ilhan Özek

Muhammet Demir

Ramazan Köse

Halil Altintop

Güray Vural

Ugur Demirok

Bilal Kisa

Jem Karacan

Genc-potansiyelli yerliler:

Bilal Basakcioglu

Samed Yesil

Özkan Yildirim

Anil Koc

Ucuza alinabilecek diger yerliler:

Küme düsecek kulüplerde uygun alternatifler bulunabilir belki.

Turgut Doğan Şahin Deniz Yılmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Halil Altıntop yazmış acil İHRAÇ

Bjk stadini iptal eder de bize Pektemek'i satmaz yav ne cüzi rakamı. Sözleşme bitimini kovalamak lazım.

-Tapatalk-

Scout ekibine alinan oyunculardan dolayi sallayan Murhan'in önerdigi cöplere gel.

Scout ekibinin hatasi Bruma gibi oyuncularin yarim sezon icinde yildiz olmamasi heralde. Bu ülke'nin futbol anlaminda cag atlamasi icin bu tür futbol katilleri uzaklastirilmali öncelikle.

Daha scout un anlamini bilmeyen, sabir kelimesini tanimayan tiplerle ugrasmaktan biktik. Yemin ediyorum insanin artik midesi bulaniyor su yorumlari okuyunca.

Halil Altıntop yazmış acil İHRAÇ

Bundesliga'da 10 gol atacak yerli forvet varmi bilmiyorum. Umut Bulut türk liginde bile 5 gol atamiyor.

Scout ekibine alinan oyunculardan dolayi sallayan Murhan'in önerdigi cöplere gel.

Scout ekibinin hatasi Bruma gibi oyuncularin yarim sezon icinde yildiz olmamasi heralde. Bu ülke'nin futbol anlaminda cag atlamasi icin bu tür futbol katilleri uzaklastirilmali öncelikle.

Daha scout un anlamini bilmeyen, sabir kelimesini tanimayan tiplerle ugrasmaktan biktik. Yemin ediyorum insanin artik midesi bulaniyor su yorumlari okuyunca.

Bazi oyuncular hakkinda yorum gecmedim dikkatle bakarsan, yani illa ki alinsin demedim. Burada nekadar uygun fiyata alinabilecek yerli varsa siralamaya calistim. Futbol fakiri MURHAN'in yazdigi adamlarin cogu hakkinda ciddi transfer söylentileri var. Daha yeni olanlar Olcan, Karabulut, Tolgay, Ugur Demirok, yani.. Surada ucuz alternatifleri siraladik diye yine futbol fakiri olduk.. Gücün varsa Calhanoglu, Emre Can, Gökhan Inler, Ömer Toprak, Arda Turan fln alsana.. Su secenekler arasindan bile bizi düsünmeyecek bir sürü gurbetci var..

pektemek ve olcan dışında gsde ilk 18e girecek oyuncu yok orda murathan murhan ısrar etme ve kilitle

leon osman, ishak dogan ve eren derdiyok alinsin

bu adamlardaki ozelik, takima hizli adepte olmasidir

daha elimizdeki ana okul cocuklarini oynatimiyor :P

O nası başlık lan öyle. Elden düşme 2.el elektronik cihaz satışı gibi.

Kardesim kusura bakma ama önerdiklerinin hemen hemen hepsi cöp arti lesh.

Tolgay ve Eren Derdiyok yedek icin mantikli olabilir.

Burhan Eser gibi yeteneksizi önererek büyük hayal kirikligina ugrattin beni.

murhan futboldan anlamana en az 5 sene var cnm lütfen tadında bırak bu konuyu ve kilitle

Sivasspor'lu Burhan liste'de aman allahim.. Acilen kilit.

tesadüfe bak ki burak'tan sonra en fazla gol atan türk oyuncu. 12 gol 8 asistle 20 gole direk katkisi var. sivas'ta bile burhan-aydin karabulutu kesemeyecek oyuncularimiz var.. ben burhan müthis oyuncu demedim, bana kalirsa sampiyonlar ligi hedefi olan bir kulüp su MALLARA KALMAMALI AMA ELIMIZDE BUNLARDAN KAT KAT KÖTÜSÜ var.. Ömer Toprak ve Gökhan Inler'i bile alamiyoruz mesela..

hollandadan bilal başakcıoğlunuda ekleyebilirsin

var listenin sonunda

Olcan Adın, az biraz Gökhan Değirmenci dışında yetenekli adam yok pek orada.

Kaleci alacaksak da eğer yedek işin yedek ve tecrübeli bir isim olmalı.

Geri
Üst Alt