Uygun Fiyata Alınabilecek Yerliler

ahim sahim yerli kadrosuna sahip degiliz acikcasi.. süper lig'de ortalama kulüp calistiran hocalar bile bunlarin en az %50'sini yedek bile oturtmaz.

sahsi fikrim,

kesin gönderilmesi gerekenler:

aykut

eray

gökhan zan

hakan balta - artik bu oyuncuyu görmek istemiyorum. sol bek desen cok agir, stoperde bile en fazla idare ediyor.

salih dursun

ceyhun gülselam

gündogan - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

hamit altintop

oguzhan kayar - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

aydin yilmaz - kac yildir buradasin arkadas hala gelisim göstermedi...

berk ünsal - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

umut bulut - yerine kesinlikle YETENEKli bir forvet transfer edilmeli, böyle kötü bir adam olamaz

yigit gökoglan

sercan

engin

@Hakan Delikanli @Hulusi Arslan @Barış Çetiner

Jimmy, Burhan ve Ishak üçlüsünü almaya kalksak 20 milyon euro falan gider. Gençler, Sivas gibi takımlar ucuza vermez bize oyuncu. Erkan Zengin'in 10+ milyon ettiği bir pazardan bahsediyoruz.

-Tapatalk-

161792188cwg.jpg

Şunu kaçırmasaydık keşke beşiktaş almış sağlık kontrolünden geçiyor :hang:Sonuçta yerli

Türk futbolunun aci gercegi iste, gol atmis diye dokunulmaz hale gelen futbolcular. Gidin bi iki takim arasinda taktik ve rakiplerin sergiledigi tavirlari sorgulayin. Acaba Amrabat Kayseri ve Malaga'da neden daha ön plana cikiyor ve biz de top bile görmüyordu?

Futbol anlayisiniz ancak istatistik iste. Ama sasirdik mi? Tabi ki hayir.. Bruma gibi isim yarim sezon icinde yildiz olmadigi icin elestiriliyor.

Bu taraftar Sneijder yerine Batalla gelsin demis bir toplum. Amrabat'in Malaga performansindan dolayi geri gelsin yazik oldu diyen bir taraftar toplulugu. Bir macini izledinimiz sorsaniz hayir. He izleyerek bu yorumu yapiyorsaniz daha da kötü.

Bu konuya girdigim icin pisman oldum. Bu yüzden yukarda etiketledigin yorumu okumam. Daha fazla bu sacmaliga kafa yormak istemiyorum.

Ara transfer döneminde de ayni seyler deniliyordu, yok Salih iyi, yok Veysel iyi yedek su bu.. Kimin hakli ciktigini zaman gösteriyor ama.

Türk futbolunun aci gercegi iste, gol atmis diye dokunulmaz hale gelen futbolcular. Gidin bi iki takim arasinda taktik ve rakiplerin sergiledigi tavirlari sorgulayin. Acaba Amrabat Kayseri ve Malaga'da neden daha ön plana cikiyor ve biz de top bile görmüyordu?

Futbol anlayisiniz ancak istatistik iste. Ama sasirdik mi? Tabi ki hayir.. Bruma gibi isim yarim sezon icinde yildiz olmadigi icin elestiriliyor.

Bu taraftar Sneijder yerine Batalla gelsin demis bir toplum. Amrabat'in Malaga performansindan dolayi geri gelsin yazik oldu diyen bir taraftar toplulugu. Bir macini izledinimiz sorsaniz hayir. He izleyerek bu yorumu yapiyorsaniz daha da kötü.

içine güntekin onay mı kaçtı kardeşim

aynen Murat kardesimizin dediigii gibi , al birini vur digerine

ama bugun turkiyede iyi yerli oyuncuda yok, milli takimin en iyi iki oyuncusundan biri burak ve selcuk bile bizde iyi oynayamiyor

tff ve fenevin politikasi yerli oyunculara herkezi yonlendirmek degilmi

hangi amac ugruna?

turk futbolu icinmi, yada fenevin kici rahat etsin diyemi.. bugun avrupaya gitmesekde olur diyen fenevliler 5 yabanci degil 1 yabanci ilede devam etmek ister cunku GS ne zararsa o olmali..

bukadar korku saglamiszki adamlar uc bucuk atiyor

SUNU COK MERAK EDIYOR, BIZIM yonetim satranc oynamasini blirmi?

bu pisliklerin hamlesini biz niye iyi bir hamle yapmiyouz?

herkezin bildigi gibi en iyi alt yapi Galatasarayda, turkiye superligden tut , 2lig beyazda onlarca Galatasaray alt yapisinda yetismis oyuncu var.

Bugun sabri,aydin,semih,emre,eray,berk ismail kadromuzda lisansli oyuncular, ve bizde yetistiler ve gerekirse 3,4 tanesini rahatlikla oynar

fenev ve eziktasda kac alt yapidan oyuncu var

haaa turk futbolumu diyorsun ttff, ozaman 5+0+3 degil 3yabanci yap ama ilk 18de 5 alt yapidan oyuncu bulunmak sartiyla ve 3sahada olmasi

ozaman gorurum fenevi, bakalim ozaman ne diyecekler!

bugun takimlar alt yapilarindan oyuncu oynatma zorunlugu cikarsa, burda avantaj bizde olur.. avrupa cezalari bittikten sonra yabanci kurali degisse ne olur kardesim..

Yunus Malli kesinlikle alinmali bizim icin cok onemli bi hamle olur hem hucumun her bolgesinde oynar hem ortasahada.Kafasi surekli yukarda cabuk,etkili bi oyuncu.

Tolga Cigerci listeye eklenmeli Tolgay'dan daha iyi bence.

ahim sahim yerli kadrosuna sahip degiliz acikcasi.. süper lig'de ortalama kulüp calistiran hocalar bile bunlarin en az %50'sini yedek bile oturtmaz.

sahsi fikrim,

kesin gönderilmesi gerekenler:

aykut

eray

gökhan zan

hakan balta - artik bu oyuncuyu görmek istemiyorum. sol bek desen cok agir, stoperde bile en fazla idare ediyor.

salih dursun

ceyhun gülselam

gündogan - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

hamit altintop

oguzhan kayar - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

aydin yilmaz - kac yildir buradasin arkadas hala gelisim göstermedi...

berk ünsal - kiralanmali, süper lig'den kim alir orasi soru isareti

umut bulut - yerine kesinlikle YETENEKli bir forvet transfer edilmeli, böyle kötü bir adam olamaz

yigit gökoglan

sercan

engin

@Hakan Delikanli @Hulusi Arslan @Barış Çetiner

+s inan ve çakma kralıda ekle tamamdır ama 3 4 tanesi hariç alayı kalır gene çöp dolu olur kadro ondan sonra vay efendim neden böyle oldu

Bi de Selcuk Alibaz diye bi kanat var Almanya 2.liginde Karsluherde.Baya bi sukse yapti bu sene takimin 1.lige cikma sansi hala var. Oyle olmasa bile kesin Bundesligadan bi takima transfer olacak Wolsfburg teklif yapmisti devre arasinda seneye izleriz iyi cikinca pesinden kosariz anca.

Olcan adın ve gökhan töreyi al, sağ-sol kanat tamam. stoperede alternatif olarak Uğurdemirok veya ömer toprak alınabilir. birde gökhaninler şart takıma.

Oha bu ne ya, ne kadar çok çöp var lan bu listede.. 3-4 tanesini çıkar, gerisi belediye çöplüğü.

Konu başlığına uygun olarak tercihim...

Fiyatı uygunsa :)

Sioux-Indian.jpg

tesadüfe bak ki burak'tan sonra en fazla gol atan türk oyuncu. 12 gol 8 asistle 20 gole direk katkisi var. sivas'ta bile burhan-aydin karabulutu kesemeyecek oyuncularimiz var.. ben burhan müthis oyuncu demedim, bana kalirsa sampiyonlar ligi hedefi olan bir kulüp su MALLARA KALMAMALI AMA ELIMIZDE BUNLARDAN KAT KAT KÖTÜSÜ var.. Ömer Toprak ve Gökhan Inler'i bile alamiyoruz mesela..

var listenin sonunda

Elimizdeki 14 gol 7 asist yapmış (yani 21 gol) Burak'ı da kılıçtan geçiriyoruz. Bu kafayla kimi getirsen getir 2 sene içerisinde amatör topçuya çeviririz.

Bu arada Almanya'da play-off var küme düşme için.Büyük ihtimalle Hamburg play-off oynar ve ligde de kalır.

Geri
Üst Alt