Uygun Fiyata Alınabilecek Yerliler

Türk külüplerinden aldığımız hiç bir oyuncu tutmuyor bu yüzden İshak dışında kimse alınmamalı. Yabancı hakkımız dolu Muslera, Telles, Sneijder, Melo ve Bruma olacağı düşünülürse öncelik Gökhan Töre'de olmalı. Sonrasında ise gurbetçi Türk oyuncular araştırılmalı. Hakan Ç.,Tolgay,Jem Karacan,Emre Can vb. gibi seçeneklerden 2-3 orta saha alınmalı.

Burak ilk seçenek olmamalı, forvet kesinlikle 29 yaş altı Yabancı ve Yıldız olmalı.

Deniz Yılmaz-Burhan Eşer-Serdar Gürler süper ligde forma giyen kumaşı iyi futbolcular süper ligin dışında Gökhan İnler-Hakan Çalhanoğlu-Nuri Şahin bu 6 oyuncudan ne kadarını takıma kazandırırsak kadromuza iyi olur bide stoperde semihin yanına Ömer Toprak-Serdar Taşçı-Kaan Ayhan yada koray ı kazandırmamız lazım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu ligden oyuncu alınmaz.

Beşiktaş'ın elinden inadına Gökhan Töre'yi alacaksın. Bir de Hakan Çalhanoğlu veya Olcan Adın tamamdır.

Forvet için de Umut'u gönderip yerine onun 3-4 sene önce ki hali olan Mevlüt'ü alacaksın. 2'si birden mazallah Burak ile birleşip kanser patlamasına neden olur buralarda.

Yabancıda da

Beleş'e Alex'e git, sağ bek bul bir de KANAT OYNAYABİLEN FORVET o kadar.

Yazılan oyuncuların hepsi yetenekli, konuyu açan arkadaş da bundan yola çıkarak tavsiyelerde bulunmuş sanırım. Yetenekli olarak gördüğümüz bir çok oyuncunun büyük takımlarda tutunamadığına defalarca şahit olduk. O yüzden işimizi şansa bırakamayız. Ama içlerinden çok genç, potansiyeli yüksek olan oyuncuları deneyebiliriz.

Bu ligden oyuncu alınmaz.

Beşiktaş'ın elinden inadına Gökhan Töre'yi alacaksın. Bir de Hakan Çalhanoğlu veya Olcan Adın tamamdır.

Forvet için de Umut'u gönderip yerine onun 3-4 sene önce ki hali olan Mevlüt'ü alacaksın. 2'si birden mazallah Burak ile birleşip kanser patlamasına neden olur buralarda.

Yabancıda da

Beleş'e Alex'e git, sağ bek bul bir de KANAT OYNAYABİLEN FORVET o kadar.

Yabancı sağ bek lüks olur bu yabancı sınırında...

Bundesliga ya yönelmeliyiz. Bundesligada herhangi bir takımda banko oynayan bir gurbetçi bizim ligd fark yaratıyor. Çok acı bir durum aslında. Olcay Bundesligada hiç bir rol oynamazken bizim ligde "star" oldu. Veli mesela birde Avusturyadan geldi,daha dandik bir ligden. Ama adamların alt yapı eğitimi bizimkine en az 10 basar.

Unutmayın Barış Özbek bile ilk sezonunda o kadar kötü değildi 3.ligden gelmesine rağmen(!!).

Tolgay Arslan, Yunus Mallı,Eren Derdiyok bunlar orta halli futbolcular ama bizim leş ligimizde rahat oynarlar. Hakan Çalhanoğlu bunlara göre süpersonik yetenek. Onu almak çok zor olur.

I am the one who knocks!

Serdar Taşçı kaliteli bir stoper. Yabancı sınırıda var zaten. Yabancıları hücumda kullanıp stoperleri yerli yapabiliriz.

Yunus Malli'yi ilk övenlerden biri Ali Ece. O programda bahsettikten sonra izleme fırsatı buldum. Hücumun her bölgesinde oynuyor genellikle forvet arkası. Çok yetenekli gerçekten.

Aydın Karabulut için forumda isteyen var istemeyen var ben gelirse yararlı olacağını düşünüyorum. Fena olmayan bir teknik, çalım atma özellikleri var. Ayrıca sol bekte de oynuyor. Bonservisi de olmadığı için denesek fena olmaz.

Bu listede en çok istediğim adam belkide Olcan. Trabzonun o vasat kadrosuna rağmen çok iyi bir sezon geçiriyor. Eğer transfer olursa kanat sorunumuzu çözer.

Tolgay'in takımı kume düşüyor. Alman alt yapısında yetişmiş bir oyuncu. Selçuk'un bu performansını gördükten sonra o bölgeye transfer gerekiyor. Hem Tolgay'ın gelmesi Selçuk'u da atesleyecektir.

Yabancı sağ bek lüks olur bu yabancı sınırında...

5 yabancı olursa kesinlikle katılıyorum, ancak 6 yabancılı bir 11 için olmayabilir. Sağ bek de oynayan oyunculara baktığımda (Veysel, Sabri, Eboue) , bu isimleri sol bek alternatiflerimiz olan Telles, Hakan ile teraziye çıkarsak Veysel-Sabri ikilisi Balta'nın bence gerisinde düzenli oynadığında.

Eboue 2 sene önce çok fark yaratan isimdi. Ama 2 senedir Sabri'den iyi olmasına rağmen iyi değil. Buna rağmen defansif olarak ve takım oyununa total katkıya bakıldığında o bile hala Telles'ten öndedir.

2012-2013'de Riera'nın orada ki ekstra iyi beklenmedik oyunu bunu örtmüştü ama bu sene o da olmayınca iyice zorlandık.

Burada herkesi de anlıyorum. Çünkü yıllar sonra mevkisi gerçekten sol bek olan bir isim transfer edildi. Ama Telles'ten bekledikleri ile saha da olan arasında bariz fark var.

Bana göre Telles şu hali ile en fazla rotasyon oyuncusu olabilir bu seviye de.

Sağ beke Darijo Srna tarzı 40 maçın 25-30'unda oynayıp sırıtmayacak bir isim şart. Uzun maratonda onu ara sıra dinlendirip Telles'i de oynatarak üzerine çabuk koymasını sağlamalıyız.

Ama 40 maçın 40'ında oynayacak durumda kesinlikle değil.

Geri
Üst Alt