Uykusuzluk Sorunu ve Panik Atak Sıkıntısı

Yasin Paçavra

10 Numara!
Merhaba arkadaşlar, geçen gün psikiyatriye gözüktüm. Gece uyurken sayıklamaktan, paniklemeden dolayı ilaç yazdı.Uyku için zestat, panik için paxera ilacını verdi. 1 ay sonra gel olmazsa ağır ilaç yazacağım dedi. Kullanan var mı aranızda?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Panik atak nerden çıktı yav

Geçmiş olsun renktaş.
Allah ilaç firmalarının eline düşürmesin.
Uyku problemi herhalde çoğumuz da var. Doktorunu dinle derim ama ağır ilaçlardan da uzak dur.
Spor yap biraz kafan dağılır.

Gscimbom mobil

karanlikta tek basina kaldigin icin mi yasiyorsun bu panigi?

uyurken arka planda bir ses acmayi denedin mi hic? mesela deniz veya orman sesi gibi

ilac gibi seylerden mutlaka uzak dur

rahatlamak icin kokulu mum da yakabilirsin

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

karanlikta tek basina kaldigin icin mi yasiyorsun bu panigi?

uyurken arka planda bir ses acmayi denedin mi hic? mesela deniz veya orman sesi gibi

ilac gibi seylerden mutlaka uzak dur

rahatlamak icin kokulu mum da yakabilirsin

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karanlık demeyelim de kapalı alan mesela asansör. Uykusuzluk yok aslında sadece gece konuşma sayıklama bağırma yorganla birlikte gezme vs vs gibi problemim var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Yasin..

Günde 4-5 saat uyku bazı insanlara yetiyor..

Misal ben askerden beri hep öyle uyuyorum, 4buçuk 5 gibi kalkarım

Zaten 8 saat uyku da dümendir..Bu 8 saat uyku gereklidir tamamen zırvadan ibaret.
Aksine az uyumanın avantajını kullanabilirsin.
Hergün 50 sayfa fazla kitap okusan 1 senede değişimini tahmin bile edemezsin
Çok da takma yani tabi gece uyumaya çalış ama az uyumak senin dezavantajına değil

Diğeri için ise bilgim yok umarım iyi olursun
Geçmiş olsun

İnternet v.s. gibi ortamlarda ilaç tavsiyesinde bulunmayı kendi adıma doğru bulmadığım için isim vermeyeceğim.

Fakat zamanında benim de uyku da gezme sıkıntım olmuştu. Eczanelerde reçetesiz satılan bitkisel (kimyasal içermeyen) bir şurup vardır. Genel de herkes tarafından bilinen baya eski bir şurup. İşte o şurup bende o dönem uyku da gezme sorununu tamamen çözmüştü.

Bu sorun bende de var
Bu gece uyumadım mesela
Eczanaden natural ilaç alıyordum eskiden

Çok geçmiş olsun Yasin.

Psikoloğa görünmen de faydalı olacaktır. Korkular kazanılmış şeyler. İlaçsız da atlatılır.

Geçmiş olsun bu uyku sorunu her 10 kişiden 5 inde var galiba günümüzde kimle konuşsam uyku problemi oldugunu söylüyo

İki senedir bende de var bu illet. Berbat bir durum. Doktora gitmedim o yüzden ilaç falan da kullanmıyorum.

post trauma stress disorder.
Yani yasanan travmatik bir olaydan sonra mi basladi ya da durduk yere mi basladi reis

Geri
Üst Alt