Üye Görüşü Üzülerek söylüyorum ki

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Belki klişe olacak ama ligin en kötü forveti hakikaten bizde...Fırsat buldukça Anadolu takımlarının maçlarını da izliyorum inanın Buraktan daha faydasızı yok.. Bakıyorum Hasan Kabze bizde fii tarihinde oynadı kaç yaşına geldi Buraktan kat kat daha faydalı oynuyor..Alıyor veriyor futbola can veriyor.. Veya Stancuya bakıyorum adamı teneke bağlayıp yolladık Orduda şov yaptı Gençlerde şov yapıyor anlamadım gitti nasıl gidip de ligin en kötü forvetini oynatıyoruz.. Sene başı Almeidayı isterken herkes vizyonsuz diye kızıyordu alın görün vizyonu Buraktan sonra Almedia hatta Fenerin 3. forveti Webo bile o yaşıyla bize çağ atlatır.. Bir adamın gol kaçırmasını falan anlarım ama Burak'ta ne çalım var ne pas var(bence pas konusunda ligin en kazma oyuncusu) ne top kontrolü var ne hava topu var.. Bu hafta Cardozonun attığı kafa golünü izleyince içim cız etti ..Burakı yalnız bırak kale boş olsun o topa yine vuramaz kesin zamanlama hatası yapar ya da top gidiyor diye zıplamaya tenezzül etmez.. Yıllarca kazma diye eleştirdiğim futbolcu olduğundan şüphe ettiğim Umut Bulut Burakın yanında Bergkamp gibi kalıyor..

Ben artık Huntelaardan falan da geçtim Hasan Kabzeye bile razıyım devre arasında yeter ki Pandev Burak gibi çöplerden kurtulalım

Huntelaar i ancak Sneijder getirebilir, tabiki biz Sneijder i kusturmezsek.

Eskişehirli "kasap" Hürriyeti forvete koy bu kazmadan daha faydalı olur.

I am the one who knocks!

Apo, semih senturku alacak devre arasında relaks.

Doumbia veya Huntelaar aldik mi tamamdir ana nerede futboldan anlayan.

Muhtemel senaryo.

Devre arası transfer yapılmaz, eldekiler oynatılır. Sezon başı herşey unutulup eldekilerle devam kararı alınır ve taraftar kahretmeye devam eder.

GT-I9300 Tapatalk

Galatasaray_SK

Hayalimdeki Kadro 2 Türküde Risk edecen baska yolu yok.

Son düzenleme:
Gekas neden dusunulmez? Yap 1.5 senelik anlasma 6 ay goturur bizi, gelecek sezonda kenardan gelir. Hem maliyetide ucuz, buragin yari fiyatina oynar.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Gekas neden dusunulmez? Yap 1.5 senelik anlasma 6 ay goturur bizi, gelecek sezonda kenardan gelir. Hem maliyetide ucuz, buragin yari fiyatina oynar.

Gekas şu yüzden düşünülmez onun birilerine para kazandıracak bir menajeri yoktur yada adamın öyle bir beklentisi yoktur.

Sneijder'i doğru kullanabilirsek Gekas'a falan ihtiyac kalmaz. Takır takır gollerini atar..

Bize Elmander vari rakip savunmaları dağıtıp arkasındaki oyunculara bosluklar acabilecek komple bir santrafor lazım. Gekas daha cok savunmalardan kacmaya bakıyor, bosluga kacar, pas gelirse golü yapar. Tabi bizde bu boslukları bulabilir mi ? zor.

Gekas bizim ihtiyacımız olan tarzın santraforu degil bence.. Mesela sene basında belese Gomiz'i alsak süper olurdu. Gomiz-Sneijder bu ligi ağlatırdı..

Burak&Selçuk oldugu sürece bu takimdan beklentim yok zaten. ben hiç sampiyon oluruz diye beklentiye girmiyorum. Bu ikisinden baska çöp oyuncumuz yokmu? Var tabi. Ama bu ikisi gelecek için belirleyici olacak. Kulübün anahtarini eline almislar, at oynatiyorlar. Yerli-yabanci ayrismasi ve takim olamamamizin sebebi bu ikili. Burak geldigi günden beri 20 senedir Izledigim Galatasaray futbol anlayisi yok oldu. Ve bu amatör futbolcu bozuntulari dehlenmeden geri gelmeyecek. Trabzondan gelen iki çürük tahtanin koskoca Galatasaray'i ele geçirip sirke çevirmesi zoruma gidiyor.

Geri
Üst Alt