Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Belki klişe olacak ama ligin en kötü forveti hakikaten bizde...Fırsat buldukça Anadolu takımlarının maçlarını da izliyorum inanın Buraktan daha faydasızı yok.. Bakıyorum Hasan Kabze bizde fii tarihinde oynadı kaç yaşına geldi Buraktan kat kat daha faydalı oynuyor..Alıyor veriyor futbola can veriyor.. Veya Stancuya bakıyorum adamı teneke bağlayıp yolladık Orduda şov yaptı Gençlerde şov yapıyor anlamadım gitti nasıl gidip de ligin en kötü forvetini oynatıyoruz.. Sene başı Almeidayı isterken herkes vizyonsuz diye kızıyordu alın görün vizyonu Buraktan sonra Almedia hatta Fenerin 3. forveti Webo bile o yaşıyla bize çağ atlatır.. Bir adamın gol kaçırmasını falan anlarım ama Burak'ta ne çalım var ne pas var(bence pas konusunda ligin en kazma oyuncusu) ne top kontrolü var ne hava topu var.. Bu hafta Cardozonun attığı kafa golünü izleyince içim cız etti ..Burakı yalnız bırak kale boş olsun o topa yine vuramaz kesin zamanlama hatası yapar ya da top gidiyor diye zıplamaya tenezzül etmez.. Yıllarca kazma diye eleştirdiğim futbolcu olduğundan şüphe ettiğim Umut Bulut Burakın yanında Bergkamp gibi kalıyor..
Ben artık Huntelaardan falan da geçtim Hasan Kabzeye bile razıyım devre arasında yeter ki Pandev Burak gibi çöplerden kurtulalım
Ben artık Huntelaardan falan da geçtim Hasan Kabzeye bile razıyım devre arasında yeter ki Pandev Burak gibi çöplerden kurtulalım