- 26 Kasım 2012
- 186.109
- 260.115
- 5.998
Ee hani humor yoktu ahbert ?
Dayanamadım heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee hani humor yoktu ahbert ?
Her pozisyon gol olmayacak zaten usta. Sezonda 2-3 gol bundan atıp 1-2 maç kazandır yeter. Ne bekliyorsun başka? Futbol beleş gollerin atıldığı bir spor değil artık. 1000 kere denersin, 1 tanesi olur. Satranca döndü.
Kac tane attin ki? Mac boyu 20-30 tane orta aciyorsun ucde birini rakip karsiliyor. Tac atisi biraz daha suzulerek gidecek zaten. Herhalde almasi daha zor. Topu yakindakine ver miy miy miy o ona bu buna versin. Onu mu istiyorsun? Uzun tac ile bir karambol yaratma sansin var.
O zaman kornerde de orta yapmayalım pas yapalım
Daha geçen hafta kazımın tacında barışın kafası direkten dönmedi mi
Elde iyi taçörlerin varsa o da korner gibi oluyor 1 nevi reisAyaktan gelen orta ve uzun taç aynı mı reis. Ayaktan gelen orta çok daha hızlı ve isabetli olur
Ee yani. Bir sey denemese bir sey bilmiyor, denese ne geregi var diyorsunuz. Daha once kadronda var miydi boyle yetenegi olan birisi? Yoktu. Simdi Yakup var Kazim var. Birakin deniyelim.Benim düşüncem yanındaki adama verirsen en azından etkili orta yapar yada çalım atar 16’ya girer, belkim korner kazandırır. Evet doğru Premier Lig’de yapıyorlar ama ordada her izlediğimde ne işe yaradı şimdi diye düşünüyorum. Zaten bu zamanlarda futbol’da her yeni yapılan hareketi anında herkes birbirinden kopyalıyor.
Usta çalım atmak daha zor ki. Karambole top sallamak daha çok iş yapıyor. Dediğim gibi 100 kere dene, 2 kere gol at. 3 puan kazandırsın. Adamlar zaten günde 500 taç atıyordur antrenmanda.Benim düşüncem yanındaki adama verirsen en azından etkili orta yapar yada çalım atar 16’ya girer, belkim korner kazandırır. Evet doğru Premier Lig’de yapıyorlar ama ordada her izlediğimde ne işe yaradı şimdi diye düşünüyorum. Zaten bu zamanlarda futbol’da her yeni yapılan hareketi anında herkes birbirinden kopyalıyor.