uzun taç atışı

Her pozisyon gol olmayacak zaten usta. Sezonda 2-3 gol bundan atıp 1-2 maç kazandır yeter. Ne bekliyorsun başka? Futbol beleş gollerin atıldığı bir spor değil artık. 1000 kere denersin, 1 tanesi olur. Satranca döndü.
Kac tane attin ki? Mac boyu 20-30 tane orta aciyorsun ucde birini rakip karsiliyor. Tac atisi biraz daha suzulerek gidecek zaten. Herhalde almasi daha zor. Topu yakindakine ver miy miy miy o ona bu buna versin. Onu mu istiyorsun? Uzun tac ile bir karambol yaratma sansin var.

Benim düşüncem yanındaki adama verirsen en azından etkili orta yapar yada çalım atar 16’ya girer, belkim korner kazandırır. Evet doğru Premier Lig’de yapıyorlar ama ordada her izlediğimde ne işe yaradı şimdi diye düşünüyorum. Zaten bu zamanlarda futbol’da her yeni yapılan hareketi anında herkes birbirinden kopyalıyor.

Benim düşüncem yanındaki adama verirsen en azından etkili orta yapar yada çalım atar 16’ya girer, belkim korner kazandırır. Evet doğru Premier Lig’de yapıyorlar ama ordada her izlediğimde ne işe yaradı şimdi diye düşünüyorum. Zaten bu zamanlarda futbol’da her yeni yapılan hareketi anında herkes birbirinden kopyalıyor.
Ee yani. Bir sey denemese bir sey bilmiyor, denese ne geregi var diyorsunuz. Daha once kadronda var miydi boyle yetenegi olan birisi? Yoktu. Simdi Yakup var Kazim var. Birakin deniyelim.

Usta çalım atmak daha zor ki. Karambole top sallamak daha çok iş yapıyor. Dediğim gibi 100 kere dene, 2 kere gol at. 3 puan kazandırsın. Adamlar zaten günde 500 taç atıyordur antrenmanda.

Doğru kullanirsan gayet efektif bir sey

Geri
Üst Alt