V. Demirel: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama artı 3 hakemle oynadılar, hakemleri de tebrik ediyorum"

Açıklamaları saçmalık dolu. Fbli taraftarlara yaranmaya çalışıyor bu çok belli. Volkan hoca Hatay deprem zamanı yaptıklarından dolayı sana saygım var ama bu şekilde bir gram ileri gidemezsin. Bu açıklamaların saçmalığının sende farkındasın 3 xg'den 1 gol yedin, 1 tanesi boş kaleye olan sürüsüne pozisyon kaçtı yaptığın ayıp yani. Sırf Emre B gibi tepki yememek için girdiğin hallere bak ya.

20 sene o duzenin parcasi olarak sahada degil miydin ayi?

En son hangi kazandığımız maç sonrası hakemi eleştirmediler?

Şu adamın okanı her maç taktiksel olarak ezim ezim ezmesi çok ilginç

Okanın konuk olduğu programda da stüdyoda saha içini en iyi ve tek konuşan buydu

Umarım fb td yapıp başımıza bela etmez

Düzenini düzeyim senin Allah’ın ayısı. Göt

Topun çıkıp çıkmadığına VAR baksın diyor. Var topun taca çıkıp çıkmadığını görebiliyor mu? Yan hakemden daha iyi kim görebilir?

lan at antrifirizi adamın aşiline basıyor, sokarım niyetine. biri kurşun sıkıp, birine gelse niyete mi bakıyorlar kodumun gebeş ayısı
GdFwmWAWMAAgrZR

Üstü kapalı kartlar doğru demiş, bu arada bu adam şu an fenerin başkanı dahil hepsinden daha sağlam fenerli

Açıklamaları saçmalık dolu. Fbli taraftarlara yaranmaya çalışıyor bu çok belli. Volkan hoca Hatay deprem zamanı yaptıklarından dolayı sana saygım var ama bu şekilde bir gram ileri gidemezsin. Bu açıklamaların saçmalığının sende farkındasın 3 xg'den 1 gol yedin, 1 tanesi boş kaleye olan sürüsüne pozisyon kaçtı yaptığın ayıp yani. Sırf Emre B gibi tepki yememek için girdiğin hallere bak ya.
ne yapmış yav taş mı taşımış, çıktı ağladı işte yardım edin diye, onda da kendini düşünmüştür yüzde 99, volkan iğrenç bir insan, götüyle top tutan adamın insanlığı mı olur

Birak ya

Ne niyetinden bahsediyor

Iki sari da dogruydu

Birincisi biraz daha yukarda olsa tabani zaten direk kirmizi’ya dönerdi

Ikincisi ise kontra’ya cikan oyuncu’ya arkadan bilegine basti,ister ellerini kaldirsin ister baska birseyini kaldirsin hic farketmez

Geri
Üst Alt