Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neye ezmıs dostum merak edıyorumŞu adamın okanı her maç taktiksel olarak ezim ezim ezmesi çok ilginç
Okanın konuk olduğu programda da stüdyoda saha içini en iyi ve tek konuşan buydu
Umarım fb td yapıp başımıza bela etmez
Kirmizi kartlik pozisyona agliyor bidelan at antrifirizi adamın aşiline basıyor, sokarım niyetine. biri kurşun sıkıp, birine gelse niyete mi bakıyorlar kodumun gebeş ayısı
![]()
ne yapmış yav taş mı taşımış, çıktı ağladı işte yardım edin diye, onda da kendini düşünmüştür yüzde 99, volkan iğrenç bir insan, götüyle top tutan adamın insanlığı mı olurAçıklamaları saçmalık dolu. Fbli taraftarlara yaranmaya çalışıyor bu çok belli. Volkan hoca Hatay deprem zamanı yaptıklarından dolayı sana saygım var ama bu şekilde bir gram ileri gidemezsin. Bu açıklamaların saçmalığının sende farkındasın 3 xg'den 1 gol yedin, 1 tanesi boş kaleye olan sürüsüne pozisyon kaçtı yaptığın ayıp yani. Sırf Emre B gibi tepki yememek için girdiğin hallere bak ya.
20 kisi kapandilar 90dk, bu ezmeyse bende td olurumneye ezmıs dostum merak edıyorum
istatistiklere baktın mı?
niye topçu yetişmiyor demiş bir de. senin gibi dallamalar çocuklara ilk çirkefliği, piçliği öğretip; futbol öğretmediği içinKirmizi kartlik pozisyona agliyor bide