V. Demirel: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama artı 3 hakemle oynadılar, hakemleri de tebrik ediyorum"

Gerçek yüzünü ponçik taraftarımız tekrar görmüş oldu.

İyi oldu.

Volkan geçtiğimiz hafta çapımızı bilerek oynayacağız çünkü galatasaray ligin üstünde bir takım demedi mi?

kardeşim demek ki sen çapını bilememişsin. oyundan atılan arkadaş avrupa maçında da olsa gene kırmızıyı yerdi. sen kaybettin bahane arama ve istifa ett
Artık kitleleri arkasında sürükleyebilecek gerçek bir liderdir.

UTANMIYOR MUSUN ULAN KENDİNDEN
ALLAH SENİN BELANI VERSİN BE

eskiden gri pozisyonalra filan itiraz edilirdi

artık öyle bir hal aldılar ki bilerek isteyerek tertemiz pozisyonalrı bile algı için kullanıyorlar

maalesef yönetimimiz ve teknik direktörümüz türkçeyi iyi kullanaiblen pratik zekalı isimler değiller

yoksa çok fena rezil ederler bunları

Ulan geçen Fenerbahçe'de oynarken rakip kaleci senin kaleye gol atmaya gittiği için şampiyon mu olacaksınız diyordun. Senin kaleci de geldi bize gol atmaya. Hayırdır lan şampiyon mu olacaksiniz

İki hafta sonra bunun daha fenası bekliyor bizi Sivas’ta. Şu şartlarda fb ve bjk maçların dan daha zorlu bir sivas maçı bekliyor bizi. Ölümüne hazırlayacaktır takımını, fb maçındaki sivas olmayacak karşımızda, tüm Galatasaray düşmanlarının en büyük beklentisi olan maç bu maç.
Lodos ve rüzgar olmasnda soğuk olması önemli değil. Biz konsantre olalım yeter

VOLKAN'I ÇOK SEVDİK
ÇOK KARAKTERLİ BİRİ ÇÜNKÜ
BOŞUNA KIZDIK FALAN DOSTUM

Maçta hakemlik hiçbir şey olmadı.

Bu açıklaması ile hem hakemlerin, hem de hakkı ile galibiyet almış GSlı oyuncuların emeklerine çamur atıyor, kul hakkına giriyor.

Bir Fenerli için milli spordur zaten kul hakkına girmek. Hak yemek.

Geri
Üst Alt