V. Demirel: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama artı 3 hakemle oynadılar, hakemleri de tebrik ediyorum"

1732405420908.webp

edit: linki de buldum aha bu.

İki hafta sonra bunun daha fenası bekliyor bizi Sivas’ta. Şu şartlarda fb ve bjk maçların dan daha zorlu bir sivas maçı bekliyor bizi. Ölümüne hazırlayacaktır takımını, fb maçındaki sivas olmayacak karşımızda, tüm Galatasaray düşmanlarının en büyük beklentisi olan maç bu maç.

İki hafta sonra bunun daha fenası bekliyor bizi Sivas’ta. Şu şartlarda fb ve bjk maçların dan daha zorlu bir sivas maçı bekliyor bizi. Ölümüne hazırlayacaktır takımını, fb maçındaki sivas olmayacak karşımızda, tüm Galatasaray düşmanlarının en büyük beklentisi olan maç bu maç.

Bizimkilerde çıkıp yensin zahmet olmazsa.

Fenerli arsızlığı uzunca bir süredir sınır tanımıyor..

Arsızca taktıkları 5.yıldızın hakikisini Galatasaray takacak diye 3,5 atıyor ahlaksızlar..

Allah ın sopası yok ama her yıl yiyorsunuz sillesini..

Beter olun şikeci pislikler!!

İyi bir teknik direktör olacak bence Volkan. Kaybetmeye tahammülü olmayan insan kazanmak için çok çalışır ve sürekli kendini geliştirir.

Ama gereksiz işlere girmese daha iyi olur kendi açısından

Hava koşulları ve zemin oynadığımız futbolu çok etkiliyor. Ürkütücü bir maç olacak sivas maçı.

Ciddiye alınacak bir açıklama değil.Elinden geldiği kadar kinini kusmuş o kadar.

eski bir fbliye, eski bir fblinin koymasi

cok tatli bir sey degil mi lan

Başkasının ricası ile iş sahibi olursan onun ağzıylan da iş yaparsın.

Sen pis bir şikecisin. Futbolda senin gibi ahlaksızlara yer olmamalı. Böyle pislikler futbolda varolduğu sürece ülkenin milli takımını Karadağ bile tokat manyağı yapar işte.

Geri
Üst Alt