GSC Scout Vaclav Cerny

Sözleşmesi bitiyor. BJK ve FB ile adı geçiyor. Direkt alırım. Topa basabilen, oyun aklı olan birine benziyor. Rotasyonda her türlü iş yapardı bence.

Yeni yabancı kuralına bakınca bu tarz oyunculari direkt es geçerim. Zaten böyle bir 'rotasyon' oyuncusuna yer bulmakta zorlanırız malum 2003+ doğumlu 2 oyuncu almayı itiyor bu yeni kural ve kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, forvet derken yer kalmaz takımda. Bu tarz rotasyon oyuncusu bizde şuan Sallai olur.

Yeni yabancı kuralına bakınca bu tarz oyunculari direkt es geçerim. Zaten böyle bir 'rotasyon' oyuncusuna yer bulmakta zorlanırız malum 2003+ doğumlu 2 oyuncu almayı itiyor bu yeni kural ve kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, forvet derken yer kalmaz takımda. Bu tarz rotasyon oyuncusu bizde şuan Sallai olur.
Cuesta, Franky, Jelert, Köhn, Zaniolo filan bunlardan çıkınca yer açılmıyor mu amirim.

Cuesta, Franky, Jelert, Köhn, Zaniolo filan bunlardan çıkınca yer açılmıyor mu amirim.
Zor.

Kadro planlamasını geçen gün yaptım forumda şuna benzer bir şey olur eğer sürpriz ayrılıklar olmazsa tabi.

Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Morata
İcardi

Şuan 8 saydım ki Frankowski kalabilir o durumda 9 bile olabilir.

Kaleci
Bek
Stoper
Osimhen veya başka forvet
Kanat rotasyonu
Orta saha rotasyonu

Bu transferlerden iki tanesi genç oyuncu olması gerekiyor. Nasil olur bilemem ama genç oyuncuların birini orta saha için kullanırdım diğeri de ya bek olur ya da duruma göre forvet ya da kanat oyuncusu.

Seneye duracaklar:

1. İcardi
2. Osimhen
3. Morata (belki çıkılır)
4. Davinson
5. Torreira
6. Lemina
7. Jakobs
8. Gabriel Sara
9. Sallai

Kadrodan gidecekler:

~ Muslera
~ mertens

1. Frankie
2. Jelert
3. Yusuf
4. Cuesta

Dışardan gidecekler:

1. Kohn
2. Zaniolo
3. Zaha
4. Ross

Saglamindan 8 ya da 9 yabancimiz var.

Bu da üç transfer yapabileceğimiz anlamına geliyor.

1. De gea
2. Xhaka
3. Jhon Arias
4. Osi giderse santrafor
5. Morata giderse bir joker.

Böylelikle 12yi bulduk.

+2 genç kontenjani

- Yusuf'a kullanılabilir. Bence kiralanmali.
- bir tane de genç alınır.

Velhasıl çok hareket alanımız yok. İhtiyacımız da yok. Zaten 3 tane adam ekleyebiliyoruz doğru düzgün en fazla. Onun dışında biri gider, gelir yenisi. Anca o olur.

Geri
Üst Alt