Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Sözleşmesi bitiyor. BJK ve FB ile adı geçiyor. Direkt alırım. Topa basabilen, oyun aklı olan birine benziyor. Rotasyonda her türlü iş yapardı bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2027'de bitiyormuş, TM'de transfer geçmişini ana sayfaya koymamışlar nedense (veya reklamlardan dolayı kaçırdım), o yanılttı beni. Direkt Rangers'ın oyuncusu zannettim.Kiralıktı geri dönecek, sözleşmesinin falan bittiği yok.
Cuesta, Franky, Jelert, Köhn, Zaniolo filan bunlardan çıkınca yer açılmıyor mu amirim.Yeni yabancı kuralına bakınca bu tarz oyunculari direkt es geçerim. Zaten böyle bir 'rotasyon' oyuncusuna yer bulmakta zorlanırız malum 2003+ doğumlu 2 oyuncu almayı itiyor bu yeni kural ve kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, forvet derken yer kalmaz takımda. Bu tarz rotasyon oyuncusu bizde şuan Sallai olur.
Zor.Cuesta, Franky, Jelert, Köhn, Zaniolo filan bunlardan çıkınca yer açılmıyor mu amirim.
Seneye duracaklar:Cuesta, Franky, Jelert, Köhn, Zaniolo filan bunlardan çıkınca yer açılmıyor mu amirim.