Vadi İstanbul Projesi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Stadımızın yanında Vadistanbul'a doğru inen 62 dönümlük arazi.

Galatasaray Kulübü bu araziyi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden 49 yıllığına üst kullanım hakkını almak suretiyle kiraladı. SGM ile ilk protokol Ekim 2016’da imzalanmıştı ama yükümlülük yerine getirilmedi. Kasım 2022’de sözleşme yenilendi.

Burada hem amatör sporlara hem salon sporlarına hem de yüzmeye hizmet edecek bir kompleks yapılacak.

1000118363.webp

1739879950788.webp

öndeki yapılar daha yüksek olmalıydı. 3 adet yuvarlak gökdelen gibi.

zemin kötü de acaba izin mi çıkmadı diye düsündüm? yada yeterince finansman yok.

proflar yorumlar şimdi.

Bizim torunlarımız filan anca görür burayı kemerburgazdaki ekip yaparsa 2040 filan gibi biter anca ,çok sağlam bir firma yaparsa belki işler degisir

Rams, NEF, Pasifik falan yapsın madem buraları da. Kulübün kendisinin yapabileceğini sanmıyorum.

Rams, NEF, Pasifik falan yapsın madem buraları da. Kulübün kendisinin yapabileceğini sanmıyorum.
imkansız . Kemerbugaz çok basit kalıyor bu işin yanında.

kemerburgaz tek branş - belli giriş çıkışın olduğu topalsan 450 - 500 kişinin işleyeceği bir ortam.

buralarda taraftarın geliş gidişi - stad tarafına etkisi - oluşabilecek tantata - gereksinimler - ticari mekanlar - salonların altyapıları ve gereksinimleri ...say say bitmez.

imkansız . Kemerbugaz çok basit kalıyor bu işin yanında.

kemerburgaz tek branş - belli giriş çıkışın olduğu topalsan 450 - 500 kişinin işleyeceği bir ortam.

buralarda taraftarın geliş gidişi - stad tarafına etkisi - oluşabilecek tantata - gereksinimler - ticari mekanlar - salonların altyapıları ve gereksinimleri ...say say bitmez.
Burada da proje belirlenip belirli büyük inşaat şirketlerinden teklifler alınıp en kısa zamanı, en uygun maliyeti ve ödeme planı olanın yapacağı şeklinde olur herhalde. Bu Florya ihalesini kazanan firmayla da konuşulabilir aslında. Onun dışında Rams yapabilecek bir firma.

Burada da proje belirlenip belirli büyük inşaat şirketlerinden teklifler alınıp en kısa zamanı, en uygun maliyeti ve ödeme planı olanın yapacağı şeklinde olur herhalde. Bu Florya ihalesini kazanan firmayla da konuşulabilir aslında. Onun dışında Rams yapabilecek bir firma.
valla abicim sponsordur , bilmemnedir inşaat işinin olayı sıcak paradır.

Cem Yılmaz'ın repliği vardır ya "beni met etme , bana para ver" ..o aklıma gelir hep, kaynak yaratabildiğin sürece hepsi yapılır.

kaynak olduğu sürece inşaattan kolay keyifli şey yok açıkçası.

Florya sürecinin devamında fon deniyor vs diye planlama vardır - oralara kadar gider bu işin yapılabilitesi.

ama bunların yapılmasından sonra bir görev var ... bunlar yapılınca kombinesini satacaksın bu salonların, ilgili takımlarına yatırımını yapcaksın. yoksa boşa yapmış olursun.

basket icin 1 kuruş harcanmamalı

Basketbol ve voleybolda en son kupayı alalı 10 sene oldu herhalde.

Buralarda yatırım bize maddi ne kazandıracak önemli.

Atıyorum bunları yaptırdık sponsorlar bize şampiyonluk bütçesi verecek mi Erkek ve Kadın Basketbol, ve voleybolda.

Verirse OK.

Vermezse inşaatın bize gösterişten başka bir katkısı yok. Yine de gönül istiyor tabi ama göreceğiz.

Bence bosa harcanan paralar.olur geri dönüsü olmayan subelere para harciyoruz , nezaman Spor Külübü olmaktan vazgecip Futbol Külübü olursak önümüz birqz daha acilir

Basketbol için minimum 7 milyondan 5 senelik filan sponsor bulsak şampiyonluğa oynardık. Yeni salonla bulabiliriz

Geri
Üst Alt