Vadi İstanbul Projesi

Nereye yapıcekler ya yermi var ki orda.

screenshot_20250206_234657_instagram-webp.278748

Sol üstteki yeşil yer

Acil konuya Barış Alper ağız sıkma caps atalım

Şurası 👇. Buradaki hafriyatı çıkarıp hazırlaması iyi bir inşaat şirketinin bile yapması 1 sene olur. Sağlam iksa sistemi bayağı da hafriyat var. Bir de 3 spor salonu, 1 tane de 6-7 katlı yapı var yaw. Anca Florya’yı ihale ederken burayı bilabedel yapmayı falan taahhüt isteyeceğiz yoksa zor

IMG_0311.webp

Şurası 👇. Buradaki hafriyatı iyi bir çıkarıp hazırlaması iyi bir inşaat şirketinin bile yapması 1 sene olur. Sağlam ilsa sistemi bayağı da hafriyat var. Bir de 3 spor salonu, 1 tane de 6-7 katlı yapı var yaw. Anca Florya’yı ihale ederken burayı bilabedel yapmayı falan taahhüt isteyeceğiz yoksa zor

Ekli dosyayı görüntüle 280341

Öh

Proje-ül Ölme Eşeğim ölme

Dümen şov işleri önce kemerburgazı düzgün yapın.Alt yapı çöp ona hiç girmiyorum.

Amatör branşlarına ekstradan para harcamaya gerek yok, yatırım yapılmayacaksa hiç ama hiç gerek yok.

Hikaye

Önce alt yapı tesislerini bitirin salon malon hikaye.

Bu kulübün pandemiden beri alt yapısı koca bir çöplük.
Alt yapının çöplük olması sadece tesisle falan çözülecek bir mesele de değil. GK'den laf yememek için Emir Kıvırcık adlı alt yapı ile hiç bir bilgisi olmayan adamı ve Orhan Atik ile devam ettikçe yeni alt yapı tesisleri olsa bile aynı şekilde çöplük olmaya devam eder.

Çatının kapanması için aldığımız parayı yediğimiz için olan bizim salon taahhütünü nasıl öteleyebiliriz diye düşünmüş bizimkiler. 10 yıl sürecek bir proje lansmanı yapalım da yeni hükümete kadar kafamız rahat olsun demişiz gibi proje. Dursun Başkan bilir işini

Alt yapının çöplük olması sadece tesisle falan çözülecek bir mesele de değil. GK'den laf yememek için Emir Kıvırcık adlı alt yapı ile hiç bir bilgisi olmayan adamı ve Orhan Atik ile devam ettikçe yeni alt yapı tesisleri olsa bile aynı şekilde çöplük olmaya devam eder.
Tesis çoğu konuyu çözer, tesis yatırımı zaten gerisini getirir.

Şu an altyapıyla ilgilenen kimse yok zaten, olabildiğince A takım idmanlarına koyuyorlar göze çarpanları hatta.

Beles arazi mi?

tessekurler rte

kudurun

Önce kemerburgaz daki alt yapı sahalarını bitirin stadın dış görüntüsünü değiştirin alt yapıda torpil almış başını gidiyor altyapıda büyük revizyon şart

enteresan
baya dikey bi yer yani
geçen armanın altındaki zigzagdan çıktım yukarı yolda millet oksijen maskesi fln takıyodu birbirine
öyle bi yere inşaat da zor olur herılde
Orası eskiden daha kötüydü reis bu bir de iyi hali.

Yağmurda çamurda insanlar çıka çıka orada bir patika oluşturdu sonra kulüp oraya öyle bir derme çatma mıcır atıp yol yaptı.

O yola en az 2-3 ayakkabı feda ettim. Maça giderken arabada yedek ayakkabı taşıyordum. Eskiyi giyip yola tırmanıyorduk :red:

Güzel olacak bütün tesisler kompakt şekilde orada olunca.

Galatasaray günü olacak fikstürde artık.

Sabah voleybol, öğlen basket, akşam futbol takımı ile Galatasaray günleri yaşayacağız belki de.

Gelir olarak da sportif başarı olarak da özellikle az seyircisi olan Voleybol ve Basketbol branşlarına boost olacağını düşünüyorum.

Futbol için etkisi çok olmaz tabi.

Güzel olacak bütün tesisler kompakt şekilde orada olunca.

Galatasaray günü olacak fikstürde artık.

Sabah voleybol, öğlen basket, akşam futbol takımı ile Galatasaray günleri yaşayacağız belki de.

Gelir olarak da sportif başarı olarak da özellikle az seyircisi olan Voleybol ve Basketbol branşlarına boost olacağını düşünüyorum.

Futbol için etkisi çok olmaz tabi.
Orada ciddi bir kiralanabilir ticari alanda olacak o da ciddi bir gelir getirir. Lakin kim bilir ne zaman olacak?

Oralar bu haliyle yapılırsa 15 yıl sonra filan stada kat çıkmak imkansız olmaz mı?

Geri
Üst Alt