- 26 Kasım 2012
- 185.492
- 257.952
- 5.998
Nereye yapıcekler ya yermi var ki orda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye yapıcekler ya yermi var ki orda.
![]()
Sol üstteki yeşil yer
enteresan
baya dikey bi yer yani
geçen armanın altındaki zigzagdan çıktım yukarı yolda millet oksijen maskesi fln takıyodu birbirine
öyle bi yere inşaat da zor olur herılde
ŞurasıNereye yapıcekler ya yermi var ki orda.
Şurası. Buradaki hafriyatı iyi bir çıkarıp hazırlaması iyi bir inşaat şirketinin bile yapması 1 sene olur. Sağlam ilsa sistemi bayağı da hafriyat var. Bir de 3 spor salonu, 1 tane de 6-7 katlı yapı var yaw. Anca Florya’yı ihale ederken burayı bilabedel yapmayı falan taahhüt isteyeceğiz yoksa zor
Ekli dosyayı görüntüle 280341
Alt yapının çöplük olması sadece tesisle falan çözülecek bir mesele de değil. GK'den laf yememek için Emir Kıvırcık adlı alt yapı ile hiç bir bilgisi olmayan adamı ve Orhan Atik ile devam ettikçe yeni alt yapı tesisleri olsa bile aynı şekilde çöplük olmaya devam eder.Hikaye
Önce alt yapı tesislerini bitirin salon malon hikaye.
Bu kulübün pandemiden beri alt yapısı koca bir çöplük.
Tesis çoğu konuyu çözer, tesis yatırımı zaten gerisini getirir.Alt yapının çöplük olması sadece tesisle falan çözülecek bir mesele de değil. GK'den laf yememek için Emir Kıvırcık adlı alt yapı ile hiç bir bilgisi olmayan adamı ve Orhan Atik ile devam ettikçe yeni alt yapı tesisleri olsa bile aynı şekilde çöplük olmaya devam eder.
Orası eskiden daha kötüydü reis bu bir de iyi hali.enteresan
baya dikey bi yer yani
geçen armanın altındaki zigzagdan çıktım yukarı yolda millet oksijen maskesi fln takıyodu birbirine
öyle bi yere inşaat da zor olur herılde

Orada ciddi bir kiralanabilir ticari alanda olacak o da ciddi bir gelir getirir. Lakin kim bilir ne zaman olacak?Güzel olacak bütün tesisler kompakt şekilde orada olunca.
Galatasaray günü olacak fikstürde artık.
Sabah voleybol, öğlen basket, akşam futbol takımı ile Galatasaray günleri yaşayacağız belki de.
Gelir olarak da sportif başarı olarak da özellikle az seyircisi olan Voleybol ve Basketbol branşlarına boost olacağını düşünüyorum.
Futbol için etkisi çok olmaz tabi.