Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.871
- 8.656
- 2.518
Noluyor şimdi ocağımıza incir ağacı mı dikiliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gsc yangincilarina bakma üstad Dursun başkanım incir değil abide dikiyorNoluyor şimdi ocağımıza incir ağacı mı dikiliyor?
Yıkıl enkazını görelim ey gs
Ben bu konuda renkdaslarimla ayni goruste degilim tesislesme cok onemli.Nba Avrupa da baslayacak daha buyuk paralar donecegini dusunuyorum.Sampiyonlar ligi tarzi buyuk bir etki pesindeler.
Kimse tesisleşme kötü demiyor önce bu durumu anlayalım lütfen. Bu projeyi yapman için bütçesini futboldan bağımsız oluşturup yaparsın, futbolun parasına göz dikmek kolaycılık ve beceriksizliktir.Ben bu konuda renkdaslarimla ayni goruste degilim tesislesme cok onemli.Nba Avrupa da baslayacak daha buyuk paralar donecegini dusunuyorum.Sampiyonlar ligi tarzi buyuk bir etki pesindeler.
Salonu yapacak bütçeyi futbol bütçesinden bağımsız oluşturamayacaksan da bu projeye kalkışmayacaksın. Ne oldu bu florya riva paraları onlarla yap işteYönetimin beceriksizliğini buraya bağlamaya lüzum yok salon yapılmalı ihtiyaç var. Sanki yönetim her sene kulübü uçuruyordu da salon işi bahanesi oldu. Transferi yapacak salonu yapmayacaksa onunda hesabı sorulmalı yönetime talipsen ikisini de yapacaksın.
Bende ayni gorusteyim komple yanlis diyenlere yazdim.Kimse tesisleşme kötü demiyor önce bu durumu anlayalım lütfen. Bu projeyi yapman için bütçesini futboldan bağımsız oluşturup yaparsın, futbolun parasına göz dikmek kolaycılık ve beceriksizliktir.
Zaten anlatılan bütçe futbol bütçesinden bağımsızdı. Tesisin ilk etabının nakit ihtiyacı için kredi ve hem devamı yani 2. etap hem de kredinin ödemeleri için de Leo'daki kalan yaklaşık 60 ünite ve 2027'de gelmeye başlayacak Riva gösterildi. B planı olarak da Mağazacılık halka arzdan gelecek para ve olası bir sermaye artışı söylendi. Tesis yüzünden transfere para harcanmıyor haberleri yönetimi aklama ve yönetimin beceriksizliğini hafifleştirme haberleridir sadece. O haberlere kanıp ha bak tesise para yatırıyorlar GS'nin geleceğini düşünüyorlar tarzı yalanlara inanmamak gerekir.Kimse tesisleşme kötü demiyor önce bu durumu anlayalım lütfen. Bu projeyi yapman için bütçesini futboldan bağımsız oluşturup yaparsın, futbolun parasına göz dikmek kolaycılık ve beceriksizliktir.
Bizim yönetim yalan konuşmayı seviyor. muhabire habere bakmaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez. Bunlar devre arası ve şuan neden transfere para harcamak istemiyor belliZaten anlatılan bütçe futbol bütçesinden bağımsızdı. Tesisin ilk etabının nakit ihtiyacı için kredi ve hem devamı hem de kredinin ödemeleri için de Leo'daki kalan yaklaşık 60 ünite ve 2027'de gelmeye başlayacak Riva gösterildi. B planı olarak da Mağazacılık halka arzdan gelecek para ve olası bir sermaye artışı söylendi. Tesis yüzünden transfere para harcanmıyor haberleri yönetimi aklama ve yönetimin beceriksizliğini hafifleştirme haberleridir sadece. O haberlere kanıp ha bak tesise para yatırıyorlar GS'nin geleceğini düşünüyorlar tarzı yalanlara inanmamak gerekir.