valentin rosier

Karşısında etkili bir kanat oyuncusu olmadığı sürece güzel iş yapacaktır ama bir üst seviyenin adamı olması zor.. bknz vs mirallas-davinson..

Karşısında etkili bir kanat oyuncusu olmadığı sürece güzel iş yapacaktır ama bir üst seviyenin adamı olması zor.. bknz vs mirallas-davinson..

Obez haliyle ligin en kaşar beki Gökhan Gönül'ü bile manyak eden Arda futbolu yeniden öğretir bu arkadaşa. Topu ayağında koruduğun sürece her an sakarlık yapmaya müsait bir arkadaş gibi. Ama ligde o kadar zeki kanat az tabi.

ligin yeni kasaplarindan biridir. joao pereira ve miguel lopes'i aratmiyor.

Ortalama üstü topçu ama Nwakaeme karşısında çok komik hallere düşmüştü. Mesela bizim Omar çok iyi savundu Nwakaeme'yi. Rosier sağlam kanatlara karşı etkisiz kalıyor bence Onyekuru mesela ritmini bulursa harcar bunu.

Sporting 5 kağıda almış, muhtemelen kalmaz Beşiktaş'ta.

Yükselenim beşiktaş bu aralar

Şaka maka dünkü maç dengemi bozdu bir faziayim dünden beri.
Moraller bozuldu tabii mağlubiyet elenme falan değil de as kadroyla çıktığımız maçta oyunumuzun gücünü gösteririz diye umuyordum. Yine de ikinci yarı Gedson-Kerem-Mustafa detayları durumu toparladı.

Marcao benzer isleri yapti dün gördü mü kirmizi kart
Ilk de degildi daha onceden de yapti bu sezon kirmizi gormedi.

Evet, Marcao hariç alakalı alakasız herkes gördü ama. Hakeza faul yapmadan sarı görenler gırla. Marcao'nun ne özelliği var bilmiyorum. Hakemler kendi arasında her kulüpten dokunulmaz oyuncular belirliyor herhalde.

Moraller bozuldu tabii mağlubiyet elenme falan değil de as kadroyla çıktığımız maçta oyunumuzun gücünü gösteririz diye umuyordum. Yine de ikinci yarı Gedson-Kerem-Mustafa detayları durumu toparladı.

Top rakipteyken felakettik yav en çok ona üzüldüm. Top karşılarken bu kadar aciz olmamız epey üzdü. En son tudorlu dönemde topu hızlı geri alabiliyorduk. Kadro yaşlandı yanlış isimler geldi derken topu karşılamada aciz bir ekibe dönüştük.

1613076987389.png

yıllar evvel açtığım bu konu geldi aklıma :asd:

Ortalama üstü topçu ama Nwakaeme karşısında çok komik hallere düşmüştü. Mesela bizim Omar çok iyi savundu Nwakaeme'yi. Rosier sağlam kanatlara karşı etkisiz kalıyor bence Onyekuru mesela ritmini bulursa harcar bunu.
Omar'ın savunması iyi ama hücum olarak Yedlin en iyisi bence.İlk maçındaki takımda Davidson vardı..

Evet, Marcao hariç alakalı alakasız herkes gördü ama. Hakeza faul yapmadan sarı görenler gırla. Marcao'nun ne özelliği var bilmiyorum. Hakemler kendi arasında her kulüpten dokunulmaz oyuncular belirliyor herhalde.

Aynısını ben de arkadaşa yazdım özelden(y)
1613077543949.png

Son düzenleme:
Top rakipteyken felakettik yav en çok ona üzüldüm. Top karşılarken bu kadar aciz olmamız epey üzdü. En son tudorlu dönemde topu hızlı geri alabiliyorduk. Kadro yaşlandı yanlış isimler geldi derken topu karşılamada aciz bir ekibe dönüştük.

Ekli dosyayı görüntüle 113950

yıllar evvel açtığım bu konu geldi aklıma :asd:
babel Belhanda kosmadi. Taylanda yorgundu orta saha sorunu var. 1.5 sene oynamayan fernandes bile is yapti. Orta sahayi diri yapmamiz lazim

Geri
Üst Alt