Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.431
- 39.292
- 3.293
Karşısında etkili bir kanat oyuncusu olmadığı sürece güzel iş yapacaktır ama bir üst seviyenin adamı olması zor.. bknz vs mirallas-davinson..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karşısında etkili bir kanat oyuncusu olmadığı sürece güzel iş yapacaktır ama bir üst seviyenin adamı olması zor.. bknz vs mirallas-davinson..
Oyun zekası çok düşük değil. Omar gibi karar alma da problem yaşadığını görmedim daha. Doğru yere top sürüyor doğru yere oynuyor. Defansta da doğru yerlere koşuyor sürekli. Ligin baya üstünde bir topçu
+1Iyi mi kötü mu bilmem ama boyle hirsli ve agresif dopculari severim
Bizde en az 2-3 kırmızı görmüştü şimdiye.
Seni hiç iyi görmüyorum.Marcao benzer isleri yapti dün gördü mü kirmizi kart
Ilk de degildi daha onceden de yapti bu sezon kirmizi gormedi.
Yükselenim beşiktaş bu aralarSeni hiç iyi görmüyorum.
bu istikrarli iyi oynuyor. iyi transferSporting 5 kağıda almış, muhtemelen kalmaz Beşiktaş'ta.
Moraller bozuldu tabii mağlubiyet elenme falan değil de as kadroyla çıktığımız maçta oyunumuzun gücünü gösteririz diye umuyordum. Yine de ikinci yarı Gedson-Kerem-Mustafa detayları durumu toparladı.Yükselenim beşiktaş bu aralar
Şaka maka dünkü maç dengemi bozdu bir faziayim dünden beri.
Marcao benzer isleri yapti dün gördü mü kirmizi kart
Ilk de degildi daha onceden de yapti bu sezon kirmizi gormedi.
Moraller bozuldu tabii mağlubiyet elenme falan değil de as kadroyla çıktığımız maçta oyunumuzun gücünü gösteririz diye umuyordum. Yine de ikinci yarı Gedson-Kerem-Mustafa detayları durumu toparladı.
Omar'ın savunması iyi ama hücum olarak Yedlin en iyisi bence.İlk maçındaki takımda Davidson vardı..Ortalama üstü topçu ama Nwakaeme karşısında çok komik hallere düşmüştü. Mesela bizim Omar çok iyi savundu Nwakaeme'yi. Rosier sağlam kanatlara karşı etkisiz kalıyor bence Onyekuru mesela ritmini bulursa harcar bunu.
babel Belhanda kosmadi. Taylanda yorgundu orta saha sorunu var. 1.5 sene oynamayan fernandes bile is yapti. Orta sahayi diri yapmamiz lazimTop rakipteyken felakettik yav en çok ona üzüldüm. Top karşılarken bu kadar aciz olmamız epey üzdü. En son tudorlu dönemde topu hızlı geri alabiliyorduk. Kadro yaşlandı yanlış isimler geldi derken topu karşılamada aciz bir ekibe dönüştük.
Ekli dosyayı görüntüle 113950
yıllar evvel açtığım bu konu geldi aklıma![]()