Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.424
- 49.813
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol'un yönettiği rakiplerimizi izlemek keyifli oluyor. Doldurdu vasıfsız yerlileri.Herifi Onur için şutluyorlar.
Yaşı da 26-27 olmuş.
5 bons %20 paya almışlardı, üstüne vermeleri zor duruyor.
Mikrofonu @Sami Karakoç'a uzatıyorum.
Herifi Onur için şutluyorlar.
Yaşı da 26-27 olmuş.
Kötü demedim zaten ama beklentilerin çok gerisinde kalıp gözden çıkarılması farklı bir olay. Onur'un direkt arkasında kalmak keza.Formsuz olsa da boey ve ferdiden sonra hala ligin en iyi beki bence..bjkde bu sezon kaotik bir ortam oluştu bu tarz form dusuklukleri normal .. Maliyet kısmından bağımsız yazıyorum..
Maşallah dedigi yasamiyorHerifi Onur için şutluyorlar.
Yaşı da 26-27 olmuş.
Şampiyon oldukları sezon ve sonrasında boeyin önünde görüyordum. Hücum tarafında özellikle beğendiğim bir topçu ama bu sezon totalde boey çok daha iyi performans gösteriyorHerifi Onur için şutluyorlar.
Yaşı da 26-27 olmuş.
size online psikolog oneririmLigdeki 3 milletvekilinden biri
Bana biraz mevzu Ghezzalmış gibi geliyor. Oyun aklı zayıf çünkü zira üst level'a sıçrayamadıysa da bu yüzden. Önündeki adam sürekli değişince bir yapı oturtamadı.Şampiyon oldukları sezon ve sonrasında boeyin önünde görüyordum. Hücum tarafında özellikle beğendiğim bir topçu ama bu sezon totalde boey çok daha iyi performans gösteriyor
size online psikolog oneririm