Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
opsiyon 2.5 diyorlar1 milyona giderse yeni ribery vakasi h.o diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opsiyon 2.5 diyorlar1 milyona giderse yeni ribery vakasi h.o diyebiliriz
onlar da oyle diyorGeçen dedim bunun opsiyonu çeker 7-8e sağlarlar birine. Biz olsak saplayamagız o yüzden çokta üzülmemek lazım. Israrla aynı düzene girersek böyle gençler sayesinde bb ödemelerinin parası çıkar.
Opsiyonu zaten kapta aciklanmadi. Gazeteciler yazmisti sanirimopsiyonu yok sanırım bulamadım
neredeOpsiyonu zaten kapta aciklanmadi. Gazeteciler yazmisti sanirim
Satin alma opsiyonu var. Charleroi resmi sitesinde aciklamisti.
![]()
Bienvenue, Valentine ! - RCSC - Sporting de Charleroi
www.sporting-charleroi.be
nerde
Türkçe çevirisinde böyle çıkıyor.Sporting de Charleroi ve Galatasaray kulübü, bugün Nijeryalı defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmaya vardı.
Valentine Ozornwafor (22 yaşında – 194 cm), Carolo'nun savunma paletini tamamlayacak ve böylece özellikle spor kadrosunun çekirdek içinde farklı profillere sahip olma isteklerini yerine getirecek.
Büyük bir stoper olan Valentine için bu, İspanya'da Galatasaray ve Almeria UD'den sonra bir Avrupa kulübündeki üçüncü deneyimi olacak.
Yeni oyuncumuz bu transferi tamamlamak ve çekirdeğimizi entegre etmek için yakında Belçika'ya gelecek .
Personel, yönetim ve tüm zebra ailesi, Valentine'e hoş geldiniz diyor ve yeni renklerinde başarılar diliyoruz.
Hoş geldin Valentine!
![]()
Bienvenue, Valentine ! - RCSC - Sporting de Charleroi
www.sporting-charleroi.be
nerde