# Valentine Ozornwafor

Gene takimin en iyisi aslanim benim. Benim de aklimda opsiyon 1.5m gibi kalmis. Bakmak lazim
Screenshot_20220204-222738_SofaScore.webp

Geçen dedim bunun opsiyonu çeker 7-8e sağlarlar birine. Biz olsak saplayamagız o yüzden çokta üzülmemek lazım. Israrla aynı düzene girersek böyle gençler sayesinde bb ödemelerinin parası çıkar.

Yolun açık olsun yeğenim, ayağına taş değmesin

Satin alma opsiyonu var. Charleroi resmi sitesinde aciklamisti.

Evet opsiyon yok herhalde. Böylesi daha iyi. Böyle devam ederse iyi bir fiyata okuturuz

Gerci burda 1 senelik kiralik degil de gecici transfer yazmisiz. Artik kiralik transferlere gecici mi yaziliyor?

opsiyon yok almeriaya kiraladıgımızda 1.8 mılyon varmıs %20 pay

ama bunda yazmıyor

Sporting de Charleroi ve Galatasaray kulübü, bugün Nijeryalı defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmaya vardı.

Valentine Ozornwafor (22 yaşında – 194 cm), Carolo'nun savunma paletini tamamlayacak ve böylece özellikle spor kadrosunun çekirdek içinde farklı profillere sahip olma isteklerini yerine getirecek.

Büyük bir stoper olan Valentine için bu, İspanya'da Galatasaray ve Almeria UD'den sonra bir Avrupa kulübündeki üçüncü deneyimi olacak.

Yeni oyuncumuz bu transferi tamamlamak ve çekirdeğimizi entegre etmek için yakında Belçika'ya gelecek .

Personel, yönetim ve tüm zebra ailesi, Valentine'e hoş geldiniz diyor ve yeni renklerinde başarılar diliyoruz.

Hoş geldin Valentine!
Türkçe çevirisinde böyle çıkıyor.

O beşinci dedikleri kişi sen misin yeğenim.
İnşallah güzel yerlerde olur, bize de iyi bir gelir getirirsin.

Geri
Üst Alt