Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.821
- 20.976
- 2.233
Yaw bu macta denenmeyecekse hangi macta denenecek? Al iste, Marcao direk kirmizidan 2 veya 3 mac ceza alabilirdi. En azindin guvenilir mi gorecektik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haeaa.. yukarıdaki ironi miydi çözemedim benBen umudu kestim artık boss ve ozornu bu adamlar sakatlanmadigi sürece oynatmayacak hoca .. taylanin pili bitmiş zaten adam zorlaniyor koy ozornu ne olacak yani
Ha bizim stoper hattı da zaten puyol-pique ikilisi. Hatta tsl ligi seans hattı komple s.ligi.diagnenin stoper hali çok ince adam
kerem gibi kıvrak çabuk topçular eleğe çevirir bu tip oyuncuları bu da davilanın torpillisi
doğru 1 tahlilLuyindama-ozornwafor ikilisiyle maça başlamamız gerekmekteydi
Ha bizim stoper hattı da zaten puyol-pique ikilisi. Hatta tsl ligi seans hattı komple s.ligi.
Reyiz neresi zayıf ya luyindamayla marcaoyu toplasan bu genç velet kadar cusse yapar. Herif luyindamanin babası gibi duruyor. Bu arada emin takimda yok kiralandı.Luyindama gibi bir azmanı şamara çeviren bizler bu genç ve zayıf stoper arkadaşı davul edip tokmakla delik deşer ederiz.
Davilanın torpillisi ispanya ikinci liginde bile şans verilmemiş bir stoper güzellemek saçma emin bayramı tercih ederim her türlü
Reyiz neresi zayıf ya luyindamayla marcaoyu toplasan bu genç velet kadar cusse yapar. Herif luyindamanin babası gibi duruyor. Bu arada emin takimda yok kiralandı.
Verseydi de 5 tane yiyip baksaydik. Aynı mantikla gidersek orta saha da olmaz ama bir maç girdi ve gayet dinamik bir görüntü çizdi. Devre arası 1 ay pesinden kostugumuz ndaishsjdjrkeme denen herifin 5 tane maçını alıcı gözüyle izledim ve bu çocuk onun bölgesinde ondan daha çok katkı vereceğini iddia etmekteyim.Sevgili kardeşim boy cüsse bunlar önemlidir bir stoperde fakat misal fabio cannavaro 1.75 boyuyla tarihin en iyi stoperlerinden biriydi
Bu maçta şans verilse 3 tane değil 5 tane yerdik muhtemelen ve ben bu arkadaşta pek ışık görümüyorum ki hoca da görmediği için şans vermiyor
Apansız bir şans verilse. Çok iyi kullanacakmış gibi.
Nijerya çetesini kurmuş gencolar. Sekidika da olursa tam olurdu aslında.
Bakalım ya biraz oynasın da seneye bir ihtimal solda Onyekuru sağın yedeğinde de Sekidika'yı görebiliriz. He keşke sağ kanatta 11 oynayacak seviyeye gelse Sekidika da solda Onye sağda Sekidika yapsak ama sanmam.Onyekuru sayesinde Etobo’nun performansı yükseldi sanırım. Hep gülen çocuğu da bir görebilseydik.