# Valentine Ozornwafor

Yaw bu macta denenmeyecekse hangi macta denenecek? Al iste, Marcao direk kirmizidan 2 veya 3 mac ceza alabilirdi. En azindin guvenilir mi gorecektik.

Apansız bir şans verilse. Çok iyi kullanacakmış gibi.

Ha bizim stoper hattı da zaten puyol-pique ikilisi. Hatta tsl ligi seans hattı komple s.ligi.

Luyindama gibi bir azmanı şamara çeviren bizler bu genç ve zayıf stoper arkadaşı davul edip tokmakla delik deşer ederiz.

Davilanın torpillisi ispanya ikinci liginde bile şans verilmemiş bir stoper güzellemek saçma emin bayramı tercih ederim her türlü

Luyindama gibi bir azmanı şamara çeviren bizler bu genç ve zayıf stoper arkadaşı davul edip tokmakla delik deşer ederiz.

Davilanın torpillisi ispanya ikinci liginde bile şans verilmemiş bir stoper güzellemek saçma emin bayramı tercih ederim her türlü
Reyiz neresi zayıf ya luyindamayla marcaoyu toplasan bu genç velet kadar cusse yapar. Herif luyindamanin babası gibi duruyor. Bu arada emin takimda yok kiralandı.

Reyiz neresi zayıf ya luyindamayla marcaoyu toplasan bu genç velet kadar cusse yapar. Herif luyindamanin babası gibi duruyor. Bu arada emin takimda yok kiralandı.

Sevgili kardeşim boy cüsse bunlar önemlidir bir stoperde fakat misal fabio cannavaro 1.75 boyuyla tarihin en iyi stoperlerinden biriydi

Bu maçta şans verilse 3 tane değil 5 tane yerdik muhtemelen ve ben bu arkadaşta pek ışık görümüyorum ki hoca da görmediği için şans vermiyor

Sevgili kardeşim boy cüsse bunlar önemlidir bir stoperde fakat misal fabio cannavaro 1.75 boyuyla tarihin en iyi stoperlerinden biriydi

Bu maçta şans verilse 3 tane değil 5 tane yerdik muhtemelen ve ben bu arkadaşta pek ışık görümüyorum ki hoca da görmediği için şans vermiyor
Verseydi de 5 tane yiyip baksaydik. Aynı mantikla gidersek orta saha da olmaz ama bir maç girdi ve gayet dinamik bir görüntü çizdi. Devre arası 1 ay pesinden kostugumuz ndaishsjdjrkeme denen herifin 5 tane maçını alıcı gözüyle izledim ve bu çocuk onun bölgesinde ondan daha çok katkı vereceğini iddia etmekteyim.
Futbolcuları oynatmadan nasıl olacağı konusunda karar vermemek lazım.

Sonra alt yapıdan bir adam gelir 17 yaşında dersin her maç penaltı yaptırır ama 2 sene sonra liverpoola transfer olur. Herşey bir şansla baslar. Öncelikle şu ligi abartmamak lazım. Allah korusun en güvendiğimiz adamlar yarın öbür gün sakatlanir veyahut ceza yiyince ne yapacağız etoboyu mu oynatalim. 10 senedir altyapı eğitimini stoper olarak alan adamdan daha ki iyi oynar.

Ligde oynattigimiz adamlar emre tasdemir falan. Daha ne kadar defansif follosluk yaşayabiliriz ki.

Onyekuru sayesinde Etobo’nun performansı yükseldi sanırım. Hep gülen çocuğu da bir görebilseydik.
Bakalım ya biraz oynasın da seneye bir ihtimal solda Onyekuru sağın yedeğinde de Sekidika'yı görebiliriz. He keşke sağ kanatta 11 oynayacak seviyeye gelse Sekidika da solda Onye sağda Sekidika yapsak ama sanmam.

Geri
Üst Alt