# Valentine Ozornwafor

futbolu kafasında bitirmiş. belli ki emekli ikramiyesini alıp yatmaya gelmiş turkiyeye.

Ilk Prof macina 3. Mart 2019‘da cikmis.
Ikinzi Prof maci ise 17. Mart.

28 Haziran 2019'da Galatasaray İstanbul, Ozornwafor'un tranfer etdigini duyurdu. Galatasaray, Enyimba'ya 300 bin euro bonservis bedeli ödedi.

LaLiga 2‘de UD Almería icin 42 Macta 3 Mac oynadi.

22 oldu oynadigi Prof mac sayisi 6.

Kiralik verelim bari belki daha tutar?

Satamiyoruz kiralık da veremiyoruz bak FB nin iki üç tane arka bahçesi var Rize başakşehir Kasımpaşa ve İstanbulspor yolladılar mi havada kapiyorlar geçen sene uçuk maaşlar alan Gökhan Gönül Caner Erkin Rize'de ne maaşa oynuyor acaba ?

ben bu adamda potansiyel göremiyorum hazır yabancı sınırı da düşmüşken yollansa iyi olur

Birkaç sene daha kalırsa kadronun en eskisi olup takım kaptanı olacak adam.

Son defa izledigimizde, kotu izlenim birakmamisti. Izleyemedigimiz bir futbolcu hakkinda bu kadar nasil ahkam kesebiliyoruz anlamak guc. Fatih Hoca iyi futbolcuyu sevmez. Oynatmadigina gore hakki yenen adamlardan biri.

Bizle birlikte ciktigi maç sayısı 0 deseniz dahi inanırım, ama adamin konu başlığı 43 sayfa olmus ya lan

aldığımızda nijerya u bilmemne maçının görüntülerini izlemiştik herkes bu ne lan demişti
kpaşa maçını izleyince de bu ne lan dedik
bu heriften topçu olursa burdan 15-20 kişiden de olur

aldığımızda nijerya u bilmemne maçının görüntülerini izlemiştik herkes bu ne lan demişti
kpaşa maçını izleyince de bu ne lan dedik
bu heriften topçu olursa burdan 15-20 kişiden de olur

Evet heis.

Ama bazı arkadaşlar böyle scout transferi istiyor. 40 tane Ozonrwofor gibi Afrikalıyı getireceksin 10 bin euroya. Yeteneği önemli değil. Oynatacaksın ligde seni ilk 3 haftada 20 puan geriye atacak, bu ne lan böyle diyecekler. Oynatmayınca da aldık niye oynatmadık veya niye kiralamadık diyecekler.

Terim istifa
Utkucan istifa.
Almana merhaba.

Futbolcunun kendisiyle de 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2019-2020 sezonu için net 100.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 125.000 EUR sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 150.000 EUR sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 200.000 EUR sabit transfer ücreti”

150 bin € için mi nelssona lisans çıkmıyor? Falcaonun haftalık maaşı

Maaşının yarısını ödeyip 2.lig takımına direk kiralanabilir ya da sözleşmesi dondurabiliriz.
TFF yeni kural cikartmis, artik kiralik versen bile 14 yabanci kontenjaninda yer acilamiyormus. Boyle aptalca yeni bir karar cikmis artik nasil bir mantikla alindiysa, yani dolayisiyla satmaliyiz ya da fesih etcegiz artik.

Bonservissiz yollayalım işte bir takıma kiralamanın bir anlamı yok, Işık Kaan ve Emin Ozornwafor'dan kat kat iyiler zaten.

TFF yeni kural cikartmis, artik kiralik versen bile 14 yabanci kontenjaninda yer acilamiyormus. Boyle aptalca yeni bir karar cikmis artik nasil bir mantikla alindiysa, yani dolayisiyla satmaliyiz ya da fesih etcegiz artik.
Böyle aptalca bir kural olamaz istersem 24 tane yabancı alırım kiralarım diğer takımlara maçlara 11 türk ile başlarım sanane benim kaç yabancı oyuncu aldığımdan.
Bundan daha kötü yonetilemeyiz dediğimiz her gün daha kötü kurallar görüyoruz

Emrah denen adam böyle birşey attı ortaya bir kaç gün sonra da kendini düzeltti. Bu saçma şey de şehir efsanesi gibi yayıldı.

Yani öyle bişey yok demek istiyorum.

Emrah denen adam böyle birşey attı ortaya bir kaç gün sonra da kendini düzeltti. Bu saçma şey de şehir efsanesi gibi yayıldı.

Yani öyle bişey yok demek istiyorum.
Peki suan neden Nelsson icin lisans cikmiyor? Bu konuda bu haberden sonra yabanci kuralina takildigindan dolayi dendi. Bilmedigimiz baska bir mevzu mu var.

Peki suan neden Nelsson icin lisans cikmiyor? Bu konuda bu haberden sonra yabanci kuralina takildigindan dolayi dendi. Bilmedigimiz baska bir mevzu mu var.
Valla 3 5 kişi dışında bilen olduğunu sanmıyorum. Toplu bi iş çevirmek için bekliyorlar sanki. Yoksa ozorn falan verirsin 50-100 bin gider.

Geri
Üst Alt