# Valentine Ozornwafor

Ozorn’dan anca maskot olur.O da futbolda yok bildiğim kadarıyla.Bizim takım yeterince gözümüzü kanatıyor bir de bu arkadası alt liglerde izleme şansına sahip olmak mı?
Geçen sene Gedson stoper oynadığında ben dahil herkes isyan etti Ozorn neden oynamadı diye, neden oynamadığını Galatasaray-Kasımpaşa hazırlık maçında görmüştük bu adamın ayakları yok varsada cin çarpmış ters dönmüş
Ben oyuncunun çok iyi olduğunu söylemedim. Oyuncuyu alan teknik ekip kim ise kim begendi ise defasında oyuncu yokken oynatmiyorsa ona hesap sormak lazım. Yaşı gerçekten 19 ise alt liglerde oynar biz Hatay maçında 3 gol yemiştik gedsonu orta sahadan defansa çekip hem defans hem orta sahayı Hatay a birakmistik .
Asuncao alındı ne oldu kim açıklayacak bu transferleri ? İnşallah bir gün bu transferlerin arka planını öğrenebiliriz.

FJ-CUG9XMAIBnHK

hx.gif

Geçen adam hic oynatilmamış dediğimden beri herifin kaderi değişti her maça çıkıyor :asd:

Ben mi at ağızlıyım anlamadım ki yav.

Çok iyi performans gösterir umarım ki satın alma opsiyonunu kullanılar da biraz para kazanırız.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında aldığımız bir yiğido sanırım. Ülkeden ülkeye geziyor maşallah.

zurnafor fm21 de rotasyonda süper yav, her kafa topunu süpürüyor. zarar etmedik transferinden sanıyorum hatta kârda bile olabiliriz. böyle transferler yapmak lazım

Luyindama nin begenilmedigi takimda bu adamın oynama ihtimali yok. Işık Kaan bundan önde ama o çocuğun da sakatlıklar peşini bırakmıyor.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adami 3 mac izleyemedik takimda. Bir macta 25-30 dakika 6 numara oynamisti. Taylan'dan iyiydi (gerci kriter olmazda). Ayagi kotu degil kesin. Kesiciligini malesef bilmiyoruz. Fatih Hocam begenmediyse kotu olma ihtimali az diyorum.

Adami 3 mac izleyemedik takimda. Bir macta 25-30 dakika 6 numara oynamisti. Taylan'dan iyiydi (gerci kriter olmazda). Ayagi kotu degil kesin. Kesiciligini malesef bilmiyoruz. Fatih Hocam begenmediyse kotu olma ihtimali az diyorum.

kötü olma ihtimali dediğin adamı charelori oynatana kadar 5 ay kenarda oturttu futbol öğrenene kadar. ft kadar kafana obje düşsün yaw.

Geri
Üst Alt