# Valentine Ozornwafor

bonservısını alamazlar gibi
Opsiyonunun ne kadar olduğuna bağlı iyi oynamaya devam ederse bence alırlar. Bu adam sonuçta genç, maaşı az ve aynı zamanda Nigeria milli takımına çağrılan biri opsiyonu 1.5-2 milyonsa ve iyi oynamaya devam ederse alırlar sonra 5'e başkasına satarlar.

Topöu kalmak istemezse opsiyon falan hikaye. Sene sonuna kadar iyi devam ederse çağırır torrent bunu

Ozorn bizde kalırsa şayet 2 maçta ne kadar yerden yere vurulacağını düşündüm bir anda. En son izlediğimde bir hazırlık maçıydı ve içimden bu nasıl futbolcu olmuş diye geçiriyordum. Şimdi övülmeye başlandı. İzlemedim açıkçası ama şaşkınlık içerisinde izliyorum hakkında söylenenleri. İzlemeye de şaşkınlıkla devam edeceğim sanırım.

Neye satiyoruz lau, iyise gelsin oynasin. Zaten kac mac oynadiki burda hemen bi kaniya variyoruz. Adamlari oynatmadan gönderiyoruz örnegin asso.

:asd: harika planlama

1.5-2 Milyon € civarında bonservis ve sonraki satıştan pay da varsa gayet iyi bir kazanç olur. 300 B €'ya gelmiş bir oyuncudan yaklaşık 5 kat fazlasını kazanmak başarılıdır bence. 12 yabancı durumu olacakken Ozornwafor bizim kadroya biraz zayıf kalabilir birde Robson Reis ismi konuşuluyor bu tarzda yabancı stoper maksimum 1 tane olabilir gibi.

Adamı parlattım dün gece buralar çoşmuş

Ozorn sol ayak dipçik gibi gelecek bize

Campos Marcao'yu okutsun Ozorn götürür

yeni bir osimhen vakası olur mu acaba? 2 sene once wolfburgdan kiraldıkları osimhen'in 3.5 milyonluk opsiyonunu kullanıp anında lille'e cakmıslardı 20 milyona.

Geri
Üst Alt