Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.254
- 4.689
- 1.223
helal oğlum zurnafor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde 2023. Kiralık sözleşmesi 2022de bitiyor,yoksa sözleşmesi bitecek birini niye kiralayalım ki.Bi renktas yazmis nöbete ondan sonra baktim. Sözlesmesi 30 haziran 22 de bitiyor gözukuyor. Opsiyonu cekmeseler bile ozorna talipler cikacaktir, oda imza parasini almak icin cekip gider beleşe. Bu nasil planlama yav
Haa iyi ozamanBizde 2023. Kiralık sözleşmesi 2022de bitiyor,yoksa sözleşmesi bitecek birini niye kiralayalım ki.
Önümüzdeki maçları Club Brugge ile o maç performansı bazı şeylerde belirleyici olur
Yabanci serbest olsa Ozi gibi 5 - 6 tane alip kiralayacaksin. Ortalama 2 milyon kar etsen 12 milyon euro. Deli para1.5-2 Milyon € civarında bonservis ve sonraki satıştan pay da varsa gayet iyi bir kazanç olur. 300 B €'ya gelmiş bir oyuncudan yaklaşık 5 kat fazlasını kazanmak başarılıdır bence. 12 yabancı durumu olacakken Ozornwafor bizim kadroya biraz zayıf kalabilir birde Robson Reis ismi konuşuluyor bu tarzda yabancı stoper maksimum 1 tane olabilir gibi.
kiralamaya sınır geldi. max 8 futbolcu kiralanabiliyor bu sezondan itibaren. kademeli olarak 6'ya dusecek. aynı takıma da max 3 futbolcu.Yabanci serbest olsa Ozi gibi 5 - 6 tane alip kiralayacaksin. Ortalama 2 milyon kar etsen 12 milyon euro. Deli para
Verdiğin maaşı da hesaba katman lazım ama 100 bin euro alıyordu sanırım.1.5-2 Milyon € civarında bonservis ve sonraki satıştan pay da varsa gayet iyi bir kazanç olur. 300 B €'ya gelmiş bir oyuncudan yaklaşık 5 kat fazlasını kazanmak başarılıdır bence. 12 yabancı durumu olacakken Ozornwafor bizim kadroya biraz zayıf kalabilir birde Robson Reis ismi konuşuluyor bu tarzda yabancı stoper maksimum 1 tane olabilir gibi.
Oynasın seneye lazım olacak. Ucuza stoper işini çözmüş oluruz olası marcao-nelson satışı ile, zaten lig var seneye sadece.Brugge'a karşı iyi oynuyo..
Satın alma opsiyonu var diye biliyom.Büyük ihtimalle alırlar..Oynasın seneye lazım olacak. Ucuza stoper işini çözmüş oluruz olası marcao-nelson satışı ile, zaten lig var seneye sadece.
O önceki kiraladığımız takımda vardı diye hatırlıyorum. Olmazsa iyi olur bu takımda.Satın alma opsiyonu var diye biliyom.Büyük ihtimalle alırlar..
Maçlarını izlemedim ama önceleri hocaları 3lü'de daha iyi performans almış gibi.Şimdi de 3lü oynuyolar..O önceki kiraladığımız takımda vardı diye hatırlıyorum. Olmazsa iyi olur bu takımda.
Varmış, bu takım kendi sitelerinde açıklamış opsiyonlu kiraladıklarını. Royal Charleroi Sporting ClubO önceki kiraladığımız takımda vardı diye hatırlıyorum. Olmazsa iyi olur bu takımda.
resmi bilgi yok. charleroi forumlarında bazıları 1.5 diyor bazıları 2.5 diyor. kendi aralarında tartışıyorlar.Opsiyon ne kadar
resmi bilgi yok. charleroi forumlarında bazıları 1.5 diyor bazıları 2.5 diyor. kendi aralarında tartışıyorlar.