van Bronckhorst: “Ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra ne şampiyonluğu?“

Şovmen başkanları kovar bunu şimdi kendi kıçını kurtarmak için

Sene başı hocayı takımı gömen gururun var mı diyenler noldu. Ona buna 1 verince sirtimda tasirim oyuncu değil diyenler noldu .

Neler dendi öve öve bitirilemedi neler deniyor komik ya bazı tipler

Giovanni van Bronckhorst: "Ben “Şampiyon olacağız” demedim, şampiyonluk için şansımızı zorlayacağız dedim. Zaferler konusunda da, zaferleri sezon sonunda kazanırsınız."

Yabancı hoca pişmanlıktır. Kendilerini 1 önceki sezonla karşılaştırıp duruyorlar. Olayın ciddiyetini kavrayamıyorlar

Ha bu arada geçen sezonun da 1 puan gerisinde şu an
Yabancı hoca getireceksen getireceğin hocanın oyun karakteri ve yapısı çok önemli. Eric Gerets gibi biri olacak hücum konusunda işi bilen ya da iyi bir Alman olacak Derwall, Feldkamp, Daum gibi.

Yabanci hoca dogru da olsa yanlis da olsa oynattigi toptan once disiplin istiyor. O da hem yerli hem buraya gelince degisen yabanci topcularda fazlasiyla bulunmayan bir sey. Bir de furbolcuya tapan, yoneticlwri maraba sahibi olarak goren bir ortam icinde o disiplini saglamak cok zor. Mou gibi tazminat avcilari bile az cok bir disiplin ve kendilerine itaat istiyor.

Adam gerçekçi bir şekilde hayal satmayın demiş. İki üç pahalı futbolcu alarak şampiyonluk parolası ile yola çıkılmaz.

Geri
Üst Alt