Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Allah geride kalanlara sabir, olenlere rahmet etsin. :(

H.A.A.R.P size bir şey ifade ediyor mu?

İnşallah bu acıdan Milletimiz,İnsanlarımız çok daha büyük hayırlarla çıkacak. Geçmiş olsun.

Vanda keske bu aksam gece olmazsa.

Allah yardimcimiz olsun.Ekim ayi cabuk gec Ekim ayi...

Ölü sayısı 700 ile 1000 arasında bekleniyor deniyor.

Allah yardımcıları olsun.

Allah yardımcıları olsun.

İnsanlık çoktan ölmüştü de şimdi açın tv kanallarını canlı izleyin ölüşünü.

Geçmiş olsun... Allah yardımcıları olsun :(

Allah yardımcıları olsun .

2868'e boş mesaj atarak Kızılay aracılığıyla yardımcı olunabilir.1 sms-5tl

Depremin üzerinden saatler geçmiş, insanlar ne kadar yardım etmek istesede enkazın üstünde tepiniyor ve yardım bekliyor, Türk devletine ağır küfürler ediliyor. Devletin büyük acizliğidir bugün ve kolay kolay unutulamaz.

Türkiye sadece Marmara Bölgesinden mi ibaret. Hatırladığım kadarıyla 99 depreminden sonra tüm spor karşılaşmaları durmuş tüm ligler 1-1.5 ay kadar ertelenmişti. Ama Van'daki 7.2 depremin ardından futbol, basketbol, voleybol tüm maçlar oynanıyor. Bari bugünlük ertelenemez miydi maçlar.İlla büyük şehirlerde bir felaket mi olması gerekir matem olması için..

Içim yaniyor. Oradaki evszis, barksiz. Belki can mücadelesi veren insanlara içim yaniyor. Elimden gelse giderim kendi ellerimle oradaki vatandaslarimizi, kardeslerimize enkazin altindan çikarmaya çalisirim. Ama diyemeden geçemiyecegim: Van Belediye Başkanı. Bak, yardımı, terörist cenazesinde yanında posterini taşıdığın Apo'dan değil, devletten istiyorsun. Anladın mı şimdi?

Ve bu nedir arkadas?

"Kurdish agencies reported lack of humanitarian aid by Turkish authorities after quake hits Kurdistan."

"Kürt haber ajanslari, sözde 'Kürdistan'a, depremden sonra, Türk atoritelerinin bilinçli bir sekilde yardim etmekte yavas davrandigini yaziyormus"

Allah belanizi versin hepinizin. Emin olunki bizim canimiz oradaki yardima muhtaç insanlara sizden daha fazla yaniyor.

Neden yardım ekipleri bu kadar gecikti ? Cidden garip şeyler oluyor .

Içim yaniyor. Oradaki evszis, barksiz. Belki can mücadelesi veren insanlara içim yaniyor. Elimden gelse giderim kendi ellerimle oradaki vatandaslarimizi, kardeslerimize enkazin altindan çikarmaya çalisirim. Ama diyemeden geçemiyecegim: Van Belediye Başkanı. Bak, yardımı, terörist cenazesinde yanında posterini taşıdığın Apo'dan değil, devletten istiyorsun. Anladın mı şimdi?

Ve bu nedir arkadas?

"Kurdish agencies reported lack of humanitarian aid by Turkish authorities after quake hits Kurdistan."

"Kürt haber ajanslari, sözde 'Kürdistan'a, depremden sonra, Türk atoritelerinin bilinçli bir sekilde yardim etmekte yavas davrandigini yaziyormus"

Allah belanizi versin hepinizin. Emin olunki bizim canimiz oradaki yardima muhtaç insanlara sizden daha fazla yaniyor.

Bu haberi yazan şerefsiz hainler bu ülkeyi hiçbir zaman bölemeyecek.Kürdistan dedikleri yer bu haberi yapana girsin.

Erciş'te yıkılmayan ev sayısının yıkılandan daha az olduğu söyleniyor.

Geri
Üst Alt