VAR Hakemi Alper Ulusoy: "VAR merkezinde yeşil veya kırmızı butona basıyorsun"

VAR açık ve net şekilde gözden kaçan ciddi olayın peşindedir, daha doğru kararın peşinde değildir. VAR açık ve bariz hata arar. VAR'ın felsefesi, 'karar doğru mu değil, karar bariz şekilde yanlış mı' üzerinedir.

Hayatta duyduğum en götten uydurma kurallar listesinde başa oturur bu.
Ya kardeşim taşşak mı geçiyorsunuz söyleyin bilelim ne demek açık ve net şekilde gözden kaçan ciddi olay olacak ama karar doğru mu değil mi değil.
Olm bu nasıl bir aptalca sunuş şekli. Bu kadar zekadan yoksun bir uydurulma kural görmedim.
Alanen tekme atan adamın yaptığı eylem takımını eksik bırakacak ve gözden kaçan bir eylem değil midir.

Burada siz hakemlere açık bir şekilde şike yapabilmeleri için olanak sağlıyorsunuz. Hakem ben gördüm dediği sürece var devreye girmeze giriyor bunu zaten biliyoruz kardeşim neyi gördün itoğlu adam tekme atmış diyemiyorsan sen bildiğin maç sonucuna etki edecek bir operasyonun merkezisin demektir. Bu ligde oynanan tüm maçlar zan altındadır şaibe altındadır oluyor.

Fb şerrolarının 5-4 kazandığı bir maç vardı 2 penaltı var dan uyarıyla verildi ve hiç net değildi.bu felsefe burda iflas ediyor işte neden çok bariz hata yokken uyarı geliyor hakeme?
Gri pozisyonlarda hep fb şerrolarının lehine çağrılıyor aleyhine çağrılmıyor isyan buna ey felsefe.
Var bence çok çok bariz olmadıkça devreye girmemeli.
Örneğin bizim son maçta yediğimiz golde olsun attığımız sayılmayan golde olsun icardiye verilmeyen penaltı olsun hepsinde de var ın devreye girmemesi lazım.
Yüzde 95 kabak gibi ortada pozisyonlar için devreye girmeli.
Bir fb şerrolarıyla maçta Luciano isimli şerro eliyle penaltı yapmıştı açık aleni var olsaydı o zaman çağırmalıydı misal.
Geçen sezon diagne nin fb şerrosuna attığı golde var ın devreye girmesi şerefsizlik tamamen izahı yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde buna inandık

Ülkeden nefret ettim yaa

Ne anlatiyor bu arkadas? Yiyorsa canli dinleme yapin da görelim ne konusuluyor veya neye göre karar veriyorlar bir izleyelim kücük bir ek görüntü ile. Bunu yapmak isinize gelmiyormu? Baska ülkede neden yapilabiliyor da bizde olmuyor? Cünkü seffaf degilsiniz, ne pislikler dönüyor göstermek istemiyorsunuz. Veya hakemler ve var görevlileri ne kadar capsiz olduklarini kanitlamak istemiyorsunuz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalan söylediği şurdan belli

Açık ve net şekilde gözden kaçan ciddi olayın peşindeyse, neden VAR’dan sonra dahi tartışması bitmeyen kararlar çıkıyor, kıl gibi pozisyon dakikalarca inceleniyor?

Ve bunlar hep sadece bazı takımlara yapılıyor?

Bir de utanmadan pişkin pişkin anlatıyorlar, akılları sıra janjanlı süslü sunumlarla milleti kandırıyorlar utanmazlar

Herkes artık neyin ne olduğunu görüyor, ligin ayarlandığını biliyor, imajla kandırabileceklerini sanıyorlar

Geri
Üst Alt