Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Bu VAR kayıtlarının açıklanmasının hiçbir anlamı yok. Hakem talimat aldım kırmızı veremem veya GS kazanırsa fark açılacak engellemem lazım falan denmesi mi bekleniyor.

barisin pozisyonu tatmin edici degil, birazdan aciklama gelir. sessize almislar resmen, cocukmu kandiriyorlar?

Hayatimda boyle birsey duymadim krampona basmak nedir kramponun icinde ayak var

Ozaman gelip krampona basildiginda neden sari kart veriyorsunuz devam edin gitsin

Ayrica kramponada basmiyor ama burda varda suclu dort bes tane kamera acisi varken en kotu iki tanesini gosteriyor

O. E. :mad::mad::mad::mad:

Yayıncı kuruluş denen çöl bedevilerinin Metehan 'in pozisyonunda uzaydan çekilen pozisyonu gösterip kırmızıyı verdirtmesi de ayrı skandal.

Hala videoda oynama yapacak kadar yüzsüz bir organizasyona karşı mücadele veriyoruz.

konuşulmuş konuşulmuş video koyan yok..

VAR KONUŞUYOR VAR KONUŞUYOR (her mikrofonla iletişimde bu cümle var)

TS maçı : Zorbay hocam... OFF THE BALL OFFENCE(0:42)

Konya - Ant : Potansiyel saat. (2:23) - HUM kamera isimleriyle pro hakem cümleleri kullanmış.

göztepe maçı : Cihan "Geliyorum abi " : (haykırarak) ALİ HOCAM !!!! (5:13)

(dinledikçe abuklukları yazacağım)

Son düzenleme:
Gaziantepe verilen penaltıda çok vahim.Hakemin yeri gayet iyi VAR olmasa ne olacak.Hakemlerin büyük kısmı düşmeye göre karar veriyor.

Eğer ses ile oynanmışsa gizlenecek birşeyler olmuş demektir

bizim maçtaki herif kulaklıktan geliyor "DİNLİYORUM!" hazır kıta herif...elle oynama falanda değil "son adam"

manajın elle müdahelesinden hemen sonradan oynatmış hakeme - vardaki herif "KONFİRME! " (Confirm demeye çalışmış)

arkada okan hoca : " HOCAM EL VAR EL " diye bağırıyor.

BAY poziyonunda da (8:16) kendi izlediği değil başka açıyı veriyor "şu şu yayaındakini istiyorum" diyerek ... net bilek üstünden anlaşılanı göstermiyor ilk.

Edit: ilk ekrana geldiğinde ayak blekteyken görünü karşısında - başka açı var mı "bileğe mi basıyor" diyor mikrofona...

AVAR galiba özellikle "Abi sedye girdi oyuna yanında" falan diyor ...hani "abi bidaha mı baksan" gibisinden. herif tamam diyip faulle devam ediyorum diyor.

olacak iş değil ya

Son düzenleme:
Kayıtta montaj var. Acun ve ait olduğu terör grubun uzmanlık alanı olduğu için ondan şüphelenemem. Burda bariz acemice gibi oynanmış

adamlar metehana o kadar odaklanmıs ki

manaj elle alıyor mu ona bile bakmamıslar
ona dikkat ettim - manajın koluna temastan hemen sonraki framelerde başlıyor görüntü. 2 3 frame öncesinde kola temas olcak zaten.

o kısmı izletmemişler.

benim anladığım VAR hakemi AVAR elemanına videonun neresinden itibaren ne açıdan göstereceğinide dikte ediyor.

tam rezillik hem orta hakem hem var ...rezillik yani.

Geri
Üst Alt