Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Çoğrafi ofsayttan daha komik olanı hakemin Yunus'un defans oyuncusunu engellediğini söylemesi. Yunus rakip oyuncuya temas bile etmiyor nasıl engelliyor acaba? Adamlar boş koşu olayını futboldan kaldırma adına kalkışma yapmışlar resmen. Futbolun kurallarından bir haberler.

Bu tarz seyleri bence bizim kuluple dalga geçmek icin yapıyorlar nasil olsa karşımızda kimse yok eğlenelim diyorlar

AMa yari-otomatik goruntude ofsayt olarak gosterilen oyuncu Genclerli oyuncu.
Tamam iste ustune basarak yunus diyor ikiside, yani bahane yok su konustuklari sey icin. Hatasiz bile bile talimatla soyluyorlar.

Asla yirtamazlar yani, zaten orta hakem dunyadan haberi yok. Ne soylense tekrar etcek

Vardaki "Tiramisu evet" dese mesela
"Anladim, tiramisu ofsayt . Iptal edip ofsaytala devam ediyorum" diyecek.

Bunlar boyle seyler yaparken cihan aydin o bizim macta nasil VARa "ben kararimdayim" dedi hayret ediyorum

Şikecileri geçtim Eyüpspor olsa bile şu anda birşeyler açıklamıştı.
Bunlar kadar kulübün haklarını koruyamayan bir yönetim görmedim ben.

Şerefsizlere bak sen. Rize'nin ilk yarı son dakika pozisyonu için potansiyel penaltıya çağırmıyorlar. Ama aynısı şikeciler olunca hemen vara çağır.

Bizde de coğrafya dan bir sebep ile ofsayt kuralı icat ediyorlar. Şaka gibi.

Yuh ya. Sonra mağduruz da mağduruz. Ulan en çok hakemlerden katkı sağlayan asıl sizsiniz.

Uefadan tescilli şikeciler.

Valla boşuna sinir olmayin bu kulübün stada giden ebleh taraftar kitlesi ve genel kurula gelen binler gs üyesi mevcut başkan ve yönetimi en ufak elestirmiyor aksine yaliyorsa siz neden canınızı sıkıyorsunuz

Bizim golun iptalindeki var konuşmalarından birşey anlayaniniz var mı?Ben Hicbirsey anlamadım.Yunus coğrafi bölgeyi ihlal ediyor ne demek?Allah'ım yarabbim.

Adam Yunus'u takip ediyor lan Yunus nasıl engelliyor adamı !? Ben bu golü bilerek vermediğine inanmıyorum arkadaş, hakemin tam bir gerizekalı olduğu çok daha inandırıcı.

Geri
Üst Alt