Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Fenerbahçe'nin ikili averajda eşitlik sonucunda genel averajla +1 golle şampiyon olmayacağınım garantisi var mı?!!! 😡

Harbi yatacak yeriniz yok.

Insan dusunur ulan izlenecek bu, ne diyeyim...

Secilen kelime grubu : Cografi ofsayt

Yabancilar AI ile seslendirse : Dolphin is GEOGRAPHICALLY OFFSIDE

Harbi yatacak yeriniz yok.

Insan dusunur ulan izlenecek bu, ne diyeyim...

Secilen kelime grubu : Cografi ofsayt

Yabancilar AI ile seslendirse : Dolphin is GEOGRAPHICALLY OFFSIDE
Coğrafya kaderdir

Hayır çizgide çizmiş ofsayt yok. Bu dallama genclerli oyuncuyu GSli sanmış olabilir mi

Coğrafya kaderdir

Hayır çizgide çizmiş ofsayt yok. Bu dallama genclerli oyuncuyu GSli sanmış olabilir mi
Ismini soylemese bunu bahane edebilirdi mesela sorsalar" formalari karistirdim" falan deyip duduk asilirdi diyeyim.

Orta hakem basbaya ilk soruda bunu curutuyor. yunustan bahsediyoruz degil mi, evet yunus.

2 hakemin de bir daha maç almaması gerekirken Tff ödül mahiyetinde ertesi gün var avar olarak atamıştı. Haydi bu dünyayı geçtim, Allah ın karşısına naısl çıkacaksınız, herkes kendi işini doğru yapmak zorunda.

Yeni tanimlama cikarirlar

"Cografi derken , nasil enlem boylam varsa sahadaki koordinatlara gore ofsayt demem" diye seyler yazarlar cizerler yakinda

Son yillarda en buyuk pislik var da donuyor,orta hakemlerden ziyade pislik orada

1776792714514.webp

Yarı otomatik sisteme göre gençlerbirliği oyuncusunun omzu önde hala burdan nasıl ofsayt çıkardılar onu anlamaya çalışıyorum ben

Adam akıllı 1 tane yöneticimiz olsa cümle kurmayı bilen rezil rüsva ederdi bunlari ama bizimkiler a 1 Türkçeyi konusamiyorlar daha

Yarin mac oncesi roportaj ya da mac sonunda okan hoca her cumlesinde "Cografo" kelimesi kullansin.

Cografi olarak iyi yayildik.
Yedek oyuncularimiz cografi olarak iyi ve hazir olduklarini gosterdiler.
Omuzundeki maclara cografi olarak hazirlanacagiz.

Gibi..

Yonetimin soyleyemedigi 2 cumleden 50.kat etkisi olur.

Asla gsliyim diye eyyam yapmam

Fbye çalınan penaltı p6 değil

Bizim gol de nizami gol

Onun bunun çocukları.
Halen çıkıp şu operasyon çocukları ve başındaki ferhat gündoğdu denilen Galatasaray düşmanı hakkında tek bir açıklama yapmıyorlar. Derbiyi kaybettikten sonra sakın çıkıp konuşmayın ve istifa ettiğinizi açıklayın.

Geri
Üst Alt