Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Yetişme imkanı var diyor
Çok çok zor
Bu sebeble var karışmamalıydı
Yönlerdirmiş resmen
Birde ofsayt yoksa faul diyenler var
Boey müdahale ile yerde kalıyor

bizim taraftar macin basinda AAK Fbahce yerine bir süre AAK Haciosmanoglu diye inletmeli o stadi ama nerde

Arada 88 metre var, etkisini göstereceğim diyor onun bunun evladı. Bu arada adamın Boey'in üzerinden atlama şansı var ama adamın zaten ümidi falan yok pozisyonu kurtarmayla alakalı, biraz da mücadele ediyormuş gibi gözükmek için bilerek düşüyor. Bu Tepecik evladı da hakemi çağırıyor. Sokuk orta hakemlerimiz de her çağırmada VAR'a uymak zorunda hissediyorlar kendilerini. Avrupa'da hakem bakıyor hala kendi kararı daha mantıklı geliyorsa onu uyguluyor yine, bizimkiler sorumluluğu VAR'a atmak için her çağırmada karar değiştiriyor.

Bu konuşmalarda karırı var vermiş zaten ne diye çağırıp izletmişler ki. Var kulağına deseydi ofsayt diye.

-93 numara hebele hübele
+evet gördüm tamam

Yapmış olmak için yapmanın tanımı gibi. İkisi de iptal edeceklerini biliyor, zorlama şekilde güya pozisyonu tartışıp karar veriyorlar.

Bu kadar mizansene ne gerek var? Siyaset, TFF çıksın bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon ilan ediyoruz desin. Ne gerek var bunca harcamaya, tantanaya? Böyle komik görüntülere?

VAR Erkan Engin'in Barış Alper Yılmaz'a kırmızı kart göstertmek için hakem Cihan Aydın'la yaptığı VAR görüşmesi.

- Erkan Engin: Potansiyel kırmızı kart için inceleme öneriyorum.
- Cihan Aydın: Anlaşıldı.
- Erkan Engin: Önce temas noktası.
- Erkan Engin: BİRAZCIK AYAĞINI EVET.
- Cihan Aydın: Evet geldim Erkan hocam.
- Erkan Engin: Temas noktasını gösteriyorum.
- Erkan Engin: Bir de geniş açıdan normal hızla göstereceğim.
- Cihan Aydın: Erkan hocam, bir daha başka açıdan ver.
- Cihan Aydın: Evet bu açı güzel.
- Cihan Aydın: Oyuncunun ayağı yerde. Dizine çarpıyor.
- Cihan Aydın: Diğer açıdan bir daha göster.
- Erkan Engin: Diğer açıyı göster, göster diğer açıyı.
- Cihan Aydın: Temas noktası bu, ayağı boşa gidiyor.
- Cihan Aydın: Diğer ayağıyla yapıyor.
- Cihan Aydın: Erkan hocam, kararımda kalacağım. Sarı kart.
- Erkan Engin: Karar senin.

VAR Erkan Engin'in Barış Alper Yılmaz'a kırmızı kart göstertmek için hakem Cihan Aydın'la yaptığı VAR görüşmesi.

- Erkan Engin: Potansiyel kırmızı kart için inceleme öneriyorum.
- Cihan Aydın: Anlaşıldı.
- Erkan Engin: Önce temas noktası.
- Erkan Engin: BİRAZCIK AYAĞINI EVET.
- Cihan Aydın: Evet geldim Erkan hocam.
- Erkan Engin: Temas noktasını gösteriyorum.
- Erkan Engin: Bir de geniş açıdan normal hızla göstereceğim.
- Cihan Aydın: Erkan hocam, bir daha başka açıdan ver.
- Cihan Aydın: Evet bu açı güzel.
- Cihan Aydın: Oyuncunun ayağı yerde. Dizine çarpıyor.
- Cihan Aydın: Diğer açıdan bir daha göster.
- Erkan Engin: Diğer açıyı göster, göster diğer açıyı.
- Cihan Aydın: Temas noktası bu, ayağı boşa gidiyor.
- Cihan Aydın: Diğer ayağıyla yapıyor.
- Cihan Aydın: Erkan hocam, kararımda kalacağım. Sarı kart.
- Erkan Engin: Karar senin.

Bu pozisyon hic masum degil, osimhen sakatligi varken hucum anlaminda fiziksel avantajimizi tamamen yoketmek icin itelendigini dusunuyorum.

Maci kaybetmeyi hakettik orada zaten problem yok bir halt oynadik denemez ama su detaylar mide bulandirici.

Hele hele ertesi gunu yasin kol devreye girmesi iyice rezillik. Hatta burda kaydi olmasin diye ekrana gidiledi bile ama BAY icin min 5dk ugrasildi...

Hele hele ertesi gunu yasin kol devreye girmesi iyice rezillik. Hatta burda kaydi olmasin diye ekrana gidiledi bile ama BAY icin min 5dk ugrasildi...
Ya yeri değil konunun da hakikaten kaç dakika sadece şununla geçti zaman ve ayrıca 2 gol oldu ikinci yarı. 4 dakika uzadı maç.

Bakıyorsun Fb maçına 8 dakika uzatma, gol yok, VAR yok.. Bunun gibi 10 maç örnek verirsin. 100 dakikayı aşıyor oynadıkları maçlar eğer gol ihtiyaçları varsa.

Valla düştüğümüz bu duruma üzülüyorum ya şu yöneticilerimiz hiç bir yerde yok, neredeyse şampiyonluk umurlarında değil diyeceğim o noktaya geldim.

Ya yeri değil konunun da hakikaten kaç dakika sadece şununla geçti zaman ve ayrıca 2 gol oldu ikinci yarı. 4 dakika uzadı maç.

Bakıyorsun Fb maçına 8 dakika uzatma, gol yok, VAR yok.. Bunun gibi 10 maç örnek verirsin. 100 dakikayı aşıyor oynadıkları maçlar eğer gol ihtiyaçları varsa.

Valla düştüğümüz bu duruma üzülüyorum ya şu yöneticilerimiz hiç bir yerde yok, neredeyse şampiyonluk umurlarında değil diyeceğim o noktaya geldim.
Cok haklisin renktas, resmen adaletsizlik bu. 4 dakika bizim macta, ama önde olsaydik, bizim macta 8 dakika verirlerdi.

Ekrana çağırmadan her türlü konuşmayı yap yada dümeni çevir ama yayınlanmasın. Yapacakları işi ben.
Oradaki ince detay su,

Yasin calmasa, var kontrolde bir sey dese ekrana gidecek.

Ama yasin caliyor 40 metre uzaktan, Var teyit ediyor. Ekrana gidilmediginden de konusma yok.

Geri
Üst Alt