Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 19.099
- 8.970
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var'a çağrılmadigi için konuşulmayacak tabi. Normal şartlarda hakemi çağırıp son kararı orta hakeme bırakmaları gerekirdi ama işin içinde iş olunca kendileri karar verdiler.ofsayt pozisyonunun konusmasi olmayacak mi neye gore verdiler onu bunun pesini birakmamaliyiz
Kaliteleri değil basiretleri yetersiz.Bilinç altları kirli.Yalan yok iyi güldüm, en kalifiye hakemimiz bu işte.
Doğrusu olan oyduyabancı var olmasa konya serbest vuruş kullanacakmış ha
Bu ülkede tepesine binilen tepesine binene itaat eder, nefret etmez boyun eğerBen hakem olsam, Fb'den etimle kemiğimle nefret ederdim.
Türk hakemlerinin en basit şekilde mesleklerini yapamamalarının yegane sebebi Fb yönetimidir.
Her maç, taç atışından, aut atışına, doğrusu, yanlışı her şeye öyle yangın yapıyorlar ki, sırf iğrenç bir şampiyonluk için.
Bu sebeple tüm hakemlerin şirazesi kaydı bence. Bu kadar kötü değiller normalde.
Fb'in neden olduğu toksik ortam olmasa, Türk hakemleri sürekli bu kadar saçma sapan hata yapmaz bence.
Ben birkaç detayı biliyorum da, ondan böyle yazdım.Bu ülkede tepesine binilen tepesine binene itaat eder, nefret etmez boyun eğer
İçiyle işleri yok zaten, dışının yaptıkları yeter onlara. Tehdit ediyorlar, yumrukluyorlar, korkutup boyun eğdiriyorlarBen birkaç detayı biliyorum da, ondan böyle yazdım.
İtaat eder gibi görünürler de, içi seni, dışı beni yakar.
Dakikalardır buna gülüyorum. Bitmişiz biz arkadaşSerbest vuruş diyor ahaha