Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

ofsayt pozisyonunun konusmasi olmayacak mi neye gore verdiler onu bunun pesini birakmamaliyiz

Bu herif cl maçları yönetiyordu ing bilmese cl maçları vermezler aleni olarak vermek istememiş işte.

Endirekt serbest vurus verecekmis bize hahahahahha ulan halil

İngilizcesi kötü olduğu için frikik demiş bence. Penaltıyı verirdi var uyarmasa da

Ulan bu adam bu ülkenin 1 numaralı hakemi birde varın buradan ne kadar boktan bir ligimiz var anlayın işte!

Ben hakem olsam, Fb'den etimle kemiğimle nefret ederdim. (Belki ediyorlardır ama korktuklarından bir şey yapamıyorlardır). Yarın devran döndüğünde, başlarındaki sınırsız para kaynağı defolup gittiğinde, o Fener'i göreceğim.

Türk hakemlerinin en basit şekilde mesleklerini yapamamalarının yegane sebebi Fb yönetimidir.

Her maç, taç atışından, aut atışına, doğrusu, yanlışı her şeye öyle yangın yapıyorlar ki, sırf iğrenç bir şampiyonluk için.

Bu sebeple tüm hakemlerin şirazesi kaydı bence. Bu kadar kötü değiller normalde.

Fb'in neden olduğu toksik ortam olmasa, Türk hakemleri sürekli bu kadar saçma sapan hata yapmaz bence.

Ben hakem olsam, Fb'den etimle kemiğimle nefret ederdim.

Türk hakemlerinin en basit şekilde mesleklerini yapamamalarının yegane sebebi Fb yönetimidir.

Her maç, taç atışından, aut atışına, doğrusu, yanlışı her şeye öyle yangın yapıyorlar ki, sırf iğrenç bir şampiyonluk için.

Bu sebeple tüm hakemlerin şirazesi kaydı bence. Bu kadar kötü değiller normalde.

Fb'in neden olduğu toksik ortam olmasa, Türk hakemleri sürekli bu kadar saçma sapan hata yapmaz bence.
Bu ülkede tepesine binilen tepesine binene itaat eder, nefret etmez boyun eğer

Direct free kick diyor yaw indirect demiyor. Ceza sahasinda oldugu icin penalti noktasini gosterdi iste. Kafa karistirmayip "I will give/award a penalty kick to yellow team" dese daha iyiydi tabi.

Bundan gayri Adil'in arkadan bilege tekmesine sariyi es gecti. Dumbuk.

Penaltı = Ceza sahası içerisindeki direkt serbest vuruştur zaten. Teknik açıdan öyle demiş. Abartmayınız.

İngilizce bilmeyen adam cl nasıl yönetiyor. Büyük ihtimalle kafa karışıklığı oldu.

Geri
Üst Alt