Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye ligindeyiz rtaş düne kadar bunu bile yapmıyorlardı 2 sine birden yaptıkları paralel evrende anca gerçeklesebilecek bir olay. Bu p6 nın üstüne daha bizi yemeye farkı azaltmaya çalısacaklar şimdiIkisini birden gosterebilirdi.
onu çok negatif düşünmüyorum ben açıkçası yaOlacak is değil irfan kart görme ne demek
Geçen sene küçüklerin maçında kırmızı için çağırdılar da hayır ben pozisyonun kırmızı olduğunu düşünmüyorum dedi ya bir tanesi..Çağrıldıktan sonra var tavsiyesi harici karar veren görmedim ben Türkiye de
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmediklerinden değil ki...''Gavurluğundan'' diye bir tabir vardır hani; niyet kötü...Net penaltı abicim öyle bir şey mi var ya bu trio filan hiçbiri futbolu bilmiyor.Top ayaktan çıktı diye yatırıp seveyim o zaman hücum oyuncusunu ben de öyle bir şey mi var.Top ayaktan çıktıktan sonra millet dövsün birbirini hatta.Millet g.tunden kural uyduruyor şunları aklamak için
Yaap! Jah !lan sarı kart vericem diyo vermiyor bu ne ????
Sivas maçındaki penaltıdan bahsediyorsan sundukları görüntü gayet yeterli olmakla birlikte çünkü temas net görünüyor. Kameraların teknoloji olarak geride kaldığını artık değiştirilmeleri ve daha yeni teknolojik ve net görüntü veren kameralara geçilmesi gerektiği fikrine katılıyorum.Kamera görüntüleri yetersiz. Farklı açılardan daha fazla görüntüye ihtiyac var.
Mesela fener macinda penalti pozisyonunda sunduklari görüntü sacma sapan bir sekilde yetersiz.