Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Bumerang gibi atıyorsun geri geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri geleceğini nereden çıkardın? İddia ediyorum Vasco küme düşmezse satın alacaklar(Tolgahan'ın haberine güvendik).Bumerang gibi atıyorsun geri geliyor
Bu herifin başlığını görmek bile beni delirtiyor ahbapGeri geleceğini nereden çıkardın? İddia ediyorum Vasco küme düşmezse satın alacaklar(Tolgahan'ın haberine güvendik).
Cuesta ya olan ilgin ilham vericisanchez bundan cok daha fazla hata yapıyor ama bu adam harcandı
ilgim yok dostumCuesta ya olan ilgin ilham verici
Sanchez şuan hala demirbaşlardan. Daha iyisini getirirlerse ona göre konuşuruz. Lpool maçında ne kadar eksik bıraktığını bizi gördük olmayınca.ilgim yok dostum
yapılan şeye tepki veriyoruz
10m maaş alıp idmana cıkmayan adam savunulup bu adam gittigi halde arkasından söylenılmesi sacma
dostu sanchez her mac sıcıyor ona bakarsak onuda gonderelım
Lpool macında iyiki yoktu bireysel hataları ile 7 8 yedirebilirdiSanchez şuan hala demirbaşlardan. Daha iyisini getirirlerse ona göre konuşuruz. Lpool maçında ne kadar eksik bıraktığını bizi gördük olmayınca.
Cuesta ile Sanchez i kıyas edene gülerim sadece. Yedek olarak bile oturtmam bu arkadaşı
İcardi ye diyorsan ben üstüme alınmadım sallıyorum kendisine.Lpool macında iyiki yoktu bireysel hataları ile 7 8 yedirebilirdi
hala mevzuyu topculuk üzerinden degerlendiriyorsun
adam kötü topcu ise gitti yatıp para almadı takımında şerefli biri
gelip sallamanın luzumu yok. gezip tozan idmana katılmayan adama sallayında gorelım
Bu forumda Cuestayı savunan sanırım bir tek ben vardım, Ads maçından da bahseden bendim, fakat yorumlarımı çook ama çok yanlış anlamışsın, baştan alayım mı, yoksa gerek görmüyorsan kalsın, zira takım öyle ya da böyle toparlandı. Gerçi benim sezon başındaki iddiam halâ beni haklı çıkarmaya devam ediyor ama şu an gelinen nokta çok ta kötü değil, ama daha iyisi olabilir miydi, olabilirdi, olmalı mıydı, bence olmalıydı. Şu Trabzon Göztepe maçlarını hasarsız atlatırsak harika olur. Şampiyon olursak umarım gelecek sezon aynı hatalar yapılmaz. Ha bir de hocaö unutmadan sen Cuestayı hangi maçta tam izledin de yeteneksiz olduğuna karar verdin???Adamın tavanı ne vaat ediyor abi. İki hata yaptı falan alakası yok adam topçu falan değil. Alan kaplayamıyor büyüyemiyor, yetenek fakiri olduğunu konuşmaya falan gerek yok heralde. ADS maçında 10 dk görüp iyi oyuncu falan dendi buna burda unutmadık.
Boşver ya cuesta iyi oyuncu uğraşamıcam hiç boklamak için uğraşmağa değmez savunun siz.Bu forumda Cuestayı savunan sanırım bir tek ben vardım, Ads maçından da bahseden bendim, fakat yorumlarımı çook ama çok yanlış anlamışsın, baştan alayım mı, yoksa gerek görmüyorsan kalsın, zira takım öyle ya da böyle toparlandı. Gerçi benim sezon başındaki iddiam halâ beni haklı çıkarmaya devam ediyor ama şu an gelinen nokta çok ta kötü değil, ama daha iyisi olabilir miydi, olabilirdi, olmalı mıydı, bence olmalıydı. Şu Trabzon Göztepe maçlarını hasarsız atlatırsak harika olur. Şampiyon olursak umarım gelecek sezon aynı hatalar yapılmaz. Ha bir de hocaö unutmadan sen Cuestayı hangi maçta tam izledin de yeteneksiz olduğuna karar verdin???