Vasıfsızları İstifa Ettiremeyen Galatasaray Taraftarına Yazıklar Olsun

belhanda nasil güzel oynadi mi asistin asistini yaptı mi? ya da falcao ilk 11 cikti mi?
gerisi sorun degil zamanla halledilir

Stada taraftar alinmamasinin etkisi buyuk. Gerekli taraftar baskisini hissetmiyor camia. Herkes laylaylom

UP

neredeyse bir hafta geçti ilk 11 e 2 orta saha 1 kanat gereken takımda ne gelen var ne giden hoca bile artık ciddi olsunlar diye isim verdi ama çapları bu kadar boşa transfer beklemeyin

Zaten seçim olacak ne istifası
Transfer yapamazlarsa şayet ibra olmamalarını keyifle izleyeceğim yalnız
Herkes yaptığının hesabını versin

yarın vizeler başlıyor 5 günlük ban yiyince iyi çalıştım :D biraz özledim buraları aslında hoca futbolcu isimleri verirken uplamak lazımdı da nasip olmadı

Bu yonetimden en fazla Aytac + Onyekuru (belki) çıkar boşuna kirtlagini ve parmaklarını yorma. Sezon sonu posta zaten bunlar

Bu yonetimden en fazla Aytac + Onyekuru (belki) çıkar boşuna kirtlagini ve parmaklarını yorma. Sezon sonu posta zaten bunlar
adamlar mesut manzukic görüşüyor biz de hoca sihirli değnek atsın emre taşdemir mucizeler yaratsın oğulcan gol atsın bekliyoruz hayat zor :D

Yaz transfer sezonu bittiği gün bunları istifa ettirmek lazımdı
Zaten adaylar seçim hazırlıklarını çoktan başlamışlardır
Sezona ne güzel yeni yönetimle başlardık
o babelli nzonzi serili dönemdeki performansla bizi kandırdılar yapacak bir şey yok ama bu koltuk sevdası ilginç birinin (allah uzun ömür versin) ciddi hasta olması diğerinin ise transfer işini başaramamasına rağmen halen o görevde çabalaması felan hoş değil

o babelli nzonzi serili dönemdeki performansla bizi kandırdılar yapacak bir şey yok ama bu koltuk sevdası ilginç birinin (allah uzun ömür versin) ciddi hasta olması diğerinin ise transfer işini başaramamasına rağmen halen o görevde çabalaması felan hoş değil
M.Cengiz hastalandıktan sonra yetkiler Albayrak ve Günay'da toplandı gibi bir şey oldu zaten
Şu anki haliyle ben Cengiz'in aday olacağını düşünmüyorum
Biraz stresten uzak durmalı artık
Albayrak zaten aklının ucundan bile geçirmesin. Taraftarı kanser ettiği yeter

M.Cengiz hastalandıktan sonra yetkiler Albayrak ve Günay'da toplandı gibi bir şey oldu zaten
Şu anki haliyle ben Cengiz'in aday olacağını düşünmüyorum
Biraz stresten uzak durmalı artık
Albayrak zaten aklının ucundan bile geçirmesin. Taraftarı kanser ettiği yeter
cengo aday olacağım dedi diye biliyorum

Bu yönetim gitse gene aynı model yolsuzluğa doymamış liseli konkenciler gelecek terim ne isterse aldı yönetim paraları elbirliğle çarçur edince terim masum rolü oynuyor şimdi bu kulüp satılmadıkça bu böyle devam eder

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt