Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
İstifa etselerde seçim yok yapacak birşey yok mayısa kadar devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UP
neredeyse bir hafta geçti ilk 11 e 2 orta saha 1 kanat gereken takımda ne gelen var ne giden hoca bile artık ciddi olsunlar diye isim verdi ama çapları bu kadar boşa transfer beklemeyin
as abiS.a Emre
as abi
yarın vizeler başlıyor 5 günlük ban yiyince iyi çalıştımNabion
konu rangers maçı sonrasını içeriyorZaten seçim olacak ne istifası
Transfer yapamazlarsa şayet ibra olmamalarını keyifle izleyeceğim yalnız
Herkes yaptığının hesabını versin
yarın vizeler başlıyor 5 günlük ban yiyince iyi çalıştımbiraz özledim buraları aslında hoca futbolcu isimleri verirken uplamak lazımdı da nasip olmadı
adamlar mesut manzukic görüşüyor biz de hoca sihirli değnek atsın emre taşdemir mucizeler yaratsın oğulcan gol atsın bekliyoruz hayat zorBu yonetimden en fazla Aytac + Onyekuru (belki) çıkar boşuna kirtlagini ve parmaklarını yorma. Sezon sonu posta zaten bunlar
Yaz transfer sezonu bittiği gün bunları istifa ettirmek lazımdıkonu rangers maçı sonrasını içeriyorşu an zaten gitmezler
o babelli nzonzi serili dönemdeki performansla bizi kandırdılar yapacak bir şey yok ama bu koltuk sevdası ilginç birinin (allah uzun ömür versin) ciddi hasta olması diğerinin ise transfer işini başaramamasına rağmen halen o görevde çabalaması felan hoş değilYaz transfer sezonu bittiği gün bunları istifa ettirmek lazımdı
Zaten adaylar seçim hazırlıklarını çoktan başlamışlardır
Sezona ne güzel yeni yönetimle başlardık
M.Cengiz hastalandıktan sonra yetkiler Albayrak ve Günay'da toplandı gibi bir şey oldu zateno babelli nzonzi serili dönemdeki performansla bizi kandırdılar yapacak bir şey yok ama bu koltuk sevdası ilginç birinin (allah uzun ömür versin) ciddi hasta olması diğerinin ise transfer işini başaramamasına rağmen halen o görevde çabalaması felan hoş değil
cengo aday olacağım dedi diye biliyorumM.Cengiz hastalandıktan sonra yetkiler Albayrak ve Günay'da toplandı gibi bir şey oldu zaten
Şu anki haliyle ben Cengiz'in aday olacağını düşünmüyorum
Biraz stresten uzak durmalı artık
Albayrak zaten aklının ucundan bile geçirmesin. Taraftarı kanser ettiği yeter
henüz karar vermedim demişti sankicengo aday olacağım dedi diye biliyorum
o tren geçti abi rangers maçı sonrasıydı belirttiğim kandırıldıkİstifa ettiler diyelim seçim nasıl olacak ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi